109-aastane naine paljastab oma pikaealisuse saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sabino Parente / PantherMedia / Scanpix

Selgus, et pikaajalise elu saladus peitub peekonis. Kõlab uskumatult? Ruth Benjamin sai hiljuti 109-aastaseks ja tema menüü teeb lausa kadedaks. 

Hiljuti 109-aastaseks saanud naise käest küsiti, mis on tema pikaealisuse saladus? Ruth Benjamin vastas, et ta sööb kartuleid iga päev, lisaks armastab peekonit ja hapukapsast. Ta ei ole kusjuures ainuke, kes ülistab peekonit.

Susannah Mushatt oli ühel hetkel 116-aastaselt maailma vanim inimene ja tunnistas, et ka tema armastab väga peekonit. Naise hommikusöök koosnes iga päev neljast peekoniribast, munadest ja pudrust, vahendab Women's Day. 

Benjamini arst ütleb siiski, et ilmselt mängivad lisaks peekonile rolli veel kolm asja: töö, armastav perekond ja imeline abielu. Dr Jim Turner ütles, et naine ei ole joonud ega suitsetanud, aga ta on olnud väga õnnelik. «Ma arvan, et see on pikaealisuse saladus,» selgitas arst. Mis puutub peekonisse, siis toitumise ja elustiili kohalt ei tee arst Benjaminile ühtegi etteheidet. Vaata ingliskeelset videot! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles