Galerii: supervormis ema näitab, kuidas ta lastega trenni teeb

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nelja lapse ema Jennifer Gelman tõestab, et ka nelja lapse kõrvalt on võimalik trenniks aega leida, kuigi nagu näha, ei ole see imelihtne.

Selleks, et olla tugev ja terve, teeb 40-aastane Jennifer trenni poegade Ethani, Adami, Maxi ja Gavini kõrvalt. Lastega koos mängides või kodutöid tehes pingutab fitnessifanaatik kõigest väest, et oma harjutused ära teha, edastab Caters. 

Jenniferi kõige vanem poeg on kaheksane ja noorim alles kahene. Koos aitavad nad emal trenni teha, kui on vaja toidukraami tuppa viia, pesu pesta või vannis käia.

Enne koduperenaiseks jäämist töötas Jennifer eripedagoogi ja professorina, aga andis ka trenne ja jagas toitumisnõuandeid lapseootele jäänud naistele. Mehe töö tõttu Prahasse kolides pidi naine leidma muid võimalusi, kuidas trenni teha. Nagu näha, tuleb kogu pere talle meeleldi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles