13 sammu, kuidas teda endasse armuma panna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Benis Arapovic / PantherMedia / Scanpix

Vastamata armastus on kohutav nii, et jäägu see minevikku. Siin on kolmteist sammu, kuidas kedagi endasse armuma panna. 

Me oleme kõik olnud selles olukorras, kus süda peksab ja seest iiveldab, sest me oleme nii armunud. Siiski ei pruugi teine pool samamoodi tunda. See võib olla päris piinav, kui sul on nii suured tunded ja teisel ei ole. Samas sa ei pruugi teada, kas ta mõtleb sinust samamoodi ja võib olla sa lihtsalt ei julge küsida, vahendab Love Panky.  

Järgmine kord, kui sa unistad, milline võiks teie tulevik välja näha, siis lõpeta see ja võta parem midagi reaalselt ette, et su unistused saaksid teoks. Siin on kolmteist sammu, kuidas teda endasse armuma panna.

  1. Hoolitse iseenda eest. Kõigepealt pead sa iseendale meeldima selleks, et teised saaksid sind armastada. Tee trenni, käi juuksuris, värskenda oma garderoobi, mediteeri ja mine vajadusel terapeudi juurde. Need on lihtsad asjad, millega saad koheselt positiivseid emotsioone ja muutud järjest enesekindlamaks.
  2. Ole märgatav. Kui ta ei tea, et sa eksisteerid, siis kuidas ta saaks sind armastada? Ole julge, tee riietuse osas omapäraseid valikuid või mine lihtsalt juurde ja tutvusta ennast. Ta peab sind kõigepealt nägema.
  3. Tee midagi lahedat. Seiklushimulised ja lahedad inimesed on väga atraktiivsed. Eristu kuidagi teistest, tee midagi spontaanset ja saad koheselt oma unistuste partneri tähelepanu. See teeb sind huvitavaks ja sa avastad iseendas uusi külgi.
  4. Ole hea inimene. Ära karda näidata oma õrnemat poolt. Proovi olla südamlik inimene, kellel on empaatiavõime ja head kavatsused. Käitu teistega nii, nagu sa tahad, et sinuga käitutaks.
  5. Ole haavatav. Mitte keegi ei taha olla suhtes kellegagi, kes on täiuslik. Inimesed otsivad lähedust ja kui sa oled haavatav, siis ta võib sind isegi rohkem armastada.
  6. Näita, et sa hoolid. Kui ta sulle päriselt meeldib, siis näita, et sa hoolid. Kui sa käitud nagu sind tegelikult ei huvita, siis sa lihtsalt lükkad teda eemale ja tunned ennast lollina.
  7. Hoia silmsidet. Vaata talle silma, kui sa temaga räägid. Nii näitad välja, et sa oled huvitatud sellest, mida ta räägib ja sa kuulad teda.
  8. Puuduta teda. Loomulikult, kui sa ei tunne teda, siis ära hakka teda põhjuseta katsuma. Aga, kui te olete juba sõbrastaadiumis või esimesel kohtingul, siis väiksed puudutused suurendavad lähedust.
  9. Jäta minevik seljataha. Teisel inimesel on väga raske sind armastada, kui sa elad minevikus ja ei ole valmis sellest lahti laskma. Ära too oma uude suhtesse kaasa möödunud aegade valu ja piina eelmistest suhetest. Uued suhted saavad areneda ainult siis, kui sa oled valmis minevikust lahti laskma.
  10. Õpi teda tundma. Küsi palju küsimusi ja näita välja, et sa oled temast huvitatud. Armumise ja armastuse üks osa on see, et sa avad iseennast ja õpid teist tundma. Mida rohkem nad sulle oma elust räägivad, seda lähedasemaks te saate.
  11. Rääkige üksteisele oma hobidest ja kirgedest. Päris keeruline on kellessegi armuda, kui teil ei ole mitte midagi ühist. Seetõttu oleks hea, kui leiaksite vähemalt paar asja, mis teile mõlemale meeldiks. Ära kunagi teeskle, et sulle miski meeldib, kui tegelikult, ei meeldi, sest ta näeb sind kohe läbi.
  12.  Näita talle, et sind saab usaldada. Usaldus on üks olulisemaid asju suhte juures ja, kui seda ei ole, siis ei ole ka armastust. Kui sa tahad, et ta sinusse armuks, siis tee kõik endast olenev, et ta teaks, et ta saab sind alati usaldada.
  13. Ütle talle! Kui sa tahad teada, kuidas kedagi endasse armuma panna, siis lihtsalt ütle talle. Alati võib juhtuda, et ta on pikka aega sama tundnud, aga ei ole millegipärast julenud sulle seda öelda. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles