Baarmen vahetas klientide joogid ära ja vaatas pealt, kuidas mees end uimastab (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CandyBox Images/ Panther Media/ Scanpix

Kangelaslik baarmen paljastas anonüümselt äpis Whisper, et nägi pealt, kuidas üks mees sokutas naise joogi sisse uinutava droogi. 

NSW Kriisikeskuse andmetel rünnatakse seksuaalselt umbes 20 protsenti naistest vähemalt korra eluea jooksul. 70 protsendil juhtudest on ründajaks keegi, keda naine tunneb, vahendab Daily Mail.

«Ma olen baarmen,» kirjutas mees oma pihtimuses. «Eile öösel nägin, kuidas üks mees pani naise joogi sisse tableti. Kui mees ei näinud, vahetasin ma nende joogid ära. Ma vaatasin pealt, kuidas mees iseennast uinutas.»

Teisedki äpi kasutajad avaldasid seepeale, kuidas nad on potentsiaalse naise vägistamise ära hoidnud. Üks tunnistas, et nägi pealt, kuidas peol üht naist ära kasutati, kutsus politsei ja süüdlane sattus vangi.

Veel üks anonüümne kasutaja ütles, et sekkus, kui nägi peol, et kaks meest üritasid vägistada teadvusetut naist. Tähelepanu kõrvale juhtimiseks viskas mees neid oma kingadega. 

Rünnakule vahele astumine võib olla ka risk. Näiteks kirjutas üks mees, et kõndis hilja õhtul koju ja tabas mehe, kes kavatses noort naist vägistada. Toimus kaklus, mille tõttu purunes vaheleastuja pahkluu, kuid naine pääses tänu temale terve nahaga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles