Piinlikud hetked, mis esinevad igas suhtes

Grete Tammoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Scanpix

Igas suhtes esineb omajagu totraid ning ebamugavaid hetki, mis pikas perspektiivis suhet tegelikult tugevdavad, vahendab Thought Catalog. Toome välja piinlikud hetked, mis igas suhtes ühel hetkel ette tulevad.

  1. Kohtute mõne enda kaaslase kauaaegse sõbraga ning saad kohe aru, et need kaks on kunagi voodit jaganud, ega saa sinna midagi parata, et käitud seetõttu nagu armuvalus teismeline.
  2. Arvad, et õhk on täiesti puhas, kuid su partner pöörab pea sinu poole täpselt sel hetkel, kui oled näpu ninna torganud, et üht üdini häirivat kuivanud kollikest välja urgitseda.
  3. Tunned end äärmiselt seksikalt ning demonstreerid enda kaunist väljanägemist uhkustundega ka enda partnerile, kuid tema ehmunud pilk purustab kogu su enesekindluse.
  4. Kui ühel teist on kõhulahtisus ning mööda tubasid leviva kõiki meeli valdava vänge haisu eest ei ole mitte kuhugi pageda.
  5. Õhus on romantikat, naudite kahekesi olemise aega, vaatate sensuaalselt teineteisele silma ning õhtu on paljutõotav. Ühel hetkel annab partner aga kiusatusele järele ja juhib tähelepanu su lõuaotsale tekkivale vinnile.
  6. Üks teist joob veidi rohkem kui peaks ning avaldab teisele saladuse, mis on teie suhtestaadiumit arvestades kaugelt liiga intiimne.
  7. See hetk, kui mõistad, et su partner oli sulle eelmisel õhtul julmalt näkku valetanud, kui väitis, et sa näed jalustrabav välja. Pildid räägivad ometigi vastupidist.
  8. Partner jõuab oodatust varem koju ning leiab sind eest pesuväel ennastunustavalt laulmas või hoopis masturbeerimas, ise samal ajal oiates nagu kõrgema klassi pornostaar.
  9. Partner astub tuppa samal ajal, kui üritad peegli ees seksikaid poose harjutada või oled parasjagu punne pigistamas.
  10. Käid kogemata kõnniteel ninali ning tuju läheb täiesti nulli, kuid su partner lihtsalt ei suuda su üle naermist lõpetada.
  11. Üks teist peeretab eelmängu või seksi ajal.
  12. Paned selga seksika pesu ning üritad enda partnerit võrgutada, kuid su üritus ei kanna vilja, kuna partner on väsinud või pole tal lihtsalt tuju.
  13. Proovite suure entusiasmiga uut seksipoosi, kuid see lõppeb täieliku põrumisega.
  14. Kui üks teist jääb mõnda kena vastassoo esindajat veidi liiga pikalt piidlema ning teises tärkab ohjeldamatu armukadedus.
  15. Kui kutsute teineteist avalikus kohas tobedate hellitusnimedega ning keegi pööritab teie suunas tüdinult silmi, kuna te olete «see paar».
  16. Üks teist avaldab kogemata sõbrale või pereliikmele midagi sellist, mida teine oleks soovinud iga hinna eest enda teada hoida.
  17. Üks teist räägib peol või koosviibimisel kogemata teise kohta mõne hirmnaljaka, kuid veidi alandava loo, tekitades seeläbi partneris piinlikkust.
  18. Näed palju vaeva maitsva eine valmistamiseks, kuid saad juba peale partneri esimest ampsu aru, et midagi on kohutavalt valesti läinud.
  19. Kui partner sulle mänguhoos kogemata haiget teeb ja sa lihtsalt ei suuda enda ajutist viha ning solvumist kuidagi vaka all hoida, kuigi tegelikult tead, et ta ei teinud seda meelega.
  20. Räägid partnerile mõnest enda naeruväärsest hirmust, olgu selleks siis hambaarstid või musta värvi koerad, kuid selle asemel et sulle kaasa tunda, purskab ta hoopis naerma.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles