Brasiilia naised kasutavad päevitamiseks omapärast abivahendit

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised võrdlevad oma päevitamise tulemusi Brasiilia spaas
Naised võrdlevad oma päevitamise tulemusi Brasiilia spaas Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS/SCANPIX

Brasiilia naised leidsid omapärase viisi, kuidas päevitamise tulemuseks oleks selgepiiriline bikiinijoon, mis rõhutaks pruunistunud nahka. Kusjuures abivahendid selleks tulevad üllatuslikult meeste tööriistakarbist. 

Erika Bronze Spaa Rio de Janeiros aitab oma klientidel saavutada parimat võimlikku jumet, kasutades selleks maalriteipi vahendab The Insider. Kui kliendid tulevad spaasse, siis omanik Erika Romero Martine kasutab teipi, et kleepida naiste keha külge võimalikult väikesed bikiinid, et saavutada maksimaalne võimalik jume.

Spaa omanik Erika/ PILAR OLIVARES/REUTERS/SCANPIX
Spaa omanik Erika/ PILAR OLIVARES/REUTERS/SCANPIX Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS

Tulemuseks on selgepiiriline päevitusjoon, mis rõhutab pruuni nahka.

PILAR OLIVARES/REUTERS/ SCANPIX
PILAR OLIVARES/REUTERS/ SCANPIX Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS

Kuna teip on üsna peenike, siis saavad naised maksimaalselt päikesest ka sellistesse kohtadesse, mis muidu on bikiinidega kaetud. Kliendid saabuvad spaasse hommikul seitsme ja kaheksa vahel, siis valmistab Erika neile teibist bikiinid ja naise võtavad keskmiselt kuni kolm tundi päikest.

PILAR OLIVARES/REUTERS/ SCANPIX
PILAR OLIVARES/REUTERS/ SCANPIX Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS

Teised spaa töötajad serveerivad klientidele jahutuseks külma karastusjooki ja aitavad neid vajadusel päikesekaitsekreemiga. Üks spaa-külastus maksab umbes 20 dollarit, mis on 18,8 eurot. 

PILAR OLIVARES/REUTERS/SCANPIX
PILAR OLIVARES/REUTERS/SCANPIX Foto: PILAR OLIVARES/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles