Mees vägistas oma sünnitavat naist

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Inglismaal on käimas kohtuprotsess mehe üle, kes väidetavalt vägistas oma sünnitusvaludes piinlevat naist. Naisel olid tuhud ning nende leevendamiseks oli ta langenud neljakäpakile, et sünnitusvalu leevendada. Tema partner, kes oli üles ärganud, teatas aga, et on «kiimane» ning otsustas naist tema vastuväidetest hoolimata võtta.

Naine karjus, et mees lõpetaks, kuid seda ei juhtunud. Pärast rünnakut pakkus mees välja, et naine võiks ehk vanni võtta. Õige pea viidi naine haiglasse, kus ta neli tundi hiljem lapse ilmale tõi.

Süüdistaja Michael Greenlaugh sõnul oli paar voodis, kui naisel vahetult enne südaööd sünnitustegevus algas. «Kohtualune veel magas, kuid naine mitte. Tuhud jätkusid ning naine tundis aina enam valu,» kirjeldab prokurör. «Naine oli voodis alasti, nagu ta tavaliseltki magab. Tuhude valu ja pinge leevendamiseks langes ta neljakäpukile, kuna ta oli kuulnud, et nii saab valuga võidelda. Ta oli kohtualuse ärgates just selles asendis.»

Mees olla ärganud ja teatanud, et on kiimas. Naine ei suutnud seda uskuda, kuid tema vastuväidetest hoolimata viis mees suguakti läbi. 40ndates mees naise keeldumist ei kuulanud. Sünnitav naine oli ilmselgelt valudes, kuid ta ütles ka sulaselgelt mitmeid kordi otse välja, et ei soovi seksida. Pärast juhtunut käitus mees, nagu midagi polekski toimunud.

Sünnitushaiglast läks naine beebiga otse ema juurde ning mõni aeg hiljem pöördus vägistamissüüdistusega politseisse, kirjutab Metro. Mees eitab juhtunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles