Alkoholist loobunud naine kaotas 62 kilo ja näeb oma vanuse kohta uskumatult noor välja (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Mõned kaalulangetuse edulood on niivõrd ekstreemsed, et neid on raske uskuda. Üks sellistest on Misty Mitchelli muutumine, mis tekitab küsimuse, kuidas õnnestus sel naisel ajamasin leiutada, sest pärast ülekilodest lahti saamist näeb ta vähemalt kümme aastat noorem välja. 

Misty kaotas kontrolli oma tervise üle pärast ränka seljavigastust. Kuna ta kaotas vigastuse tõttu esiteks oma töö ja hiljem ka kodu, sattus ta enesehävituslikule teele ning hakkas jooma, kirjutab Daily Mail.

Ka pärast seljaoperatsiooni oli naisel kombeks süüa väga ebatervislikku toitu ja õhtuti jõi ta mõnikord korraga ära kuni pool liitrit viina. Kuna järgmisel päeval tervitas teda muidugi pohmell, sõi ta jälle väga halvasti ja ülemäära palju. Sellise nõiaringi tulemusena Misty kehakaal aina kasvas. 

Pool liitrit kanget alkoholi on umbes 15 alkoühikut ja selles on 1100 kilokalorit, mille naine lisas peaaegu igapäevaselt juurde oma toidust saadud kalorihulgale. See on tohutu kogus alkoholi! 

Õnneks sai naine aru, et nii ta jätkata ei saa. «19. veebruaril 2015 astusin kaalule ja kaalusin ligi 136 kilo, olin tõenäoliselt alkohoolik ja suitsetasin,» ütles ta. «Mulle ei meeldinud see, kuhu mu elu oli tüürimas, mistõttu otsustasin kõike muuta.»

Hamburgerite ja friikartulite asemel hakkas ta sööma kala ja köögivilju. Lisaks läks ta jõusaali ja hakkas tegelema joogaga. Uued harjumused keerasid ta elu pahupidi. «Mitte keegi ei usu, kui ütlen, et olen 36-aastane, mis on imeline, sest kõigest kaks aastat tagasi nägin ma välja nagu keskealine. Mul on tunne nagu ma oleks kaotanud 20 aastat oma vanusest, sest selline näen ma igal juhul välja.»

Nüüd on naisel oma kaalulangetusettevõte Mind Your Macros ja ta elu on võtnud teise kursi. Enam ei karda Misty lennata ja läheb varsti perega reisile. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles