Galerii: Taimetoidumessi külastas 4000 inimest

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile ehk 5. novembril toimus Tallinna Kultuurikatlas juba kuuendat aastat järjest Baltimaade vanim veganfestival. Seekordne mess kujunes läbi aegade suurimaks: messi külastas 4000 inimest Eestist ja välismaalt, oma tegemisi tutvustas üle saja osaleja.

Taimetoidumessil osalenud ettevõtted ja organisatsioonid pakkusid laias valikus taimetoitu, eetilisi kaupu, riideid ja kosmeetikat, jagasid külastajatele infot ja retsepte. Kohapeal toimusid mitmed loengud ja filmiesitlused ning tooršokolaadi töötuba.

Taimetoidumessi populaarseimateks loenguteks osutusid vestlusring «Aktiivne eluviis ja taimetoit» ning Montana Ülikooli filosoofia ja religioonide professori, filosoofi ja loomaõiguste aktivisti dr Lisa Kemmereri loeng veganlusest. 

Messil esitleti kolme murrangulist dokumentaalfilmi: «Cowspiracy», «Kasvavad linnad» ja «Karusnahas». 

Taimetoidumessi korraldavad vabatahtlikud organisatsioonidest Eesti Vegan Selts, MTÜ loomade eestkoste organisatsioon Loomus ja Loomade Nimel ning Kultuurikatel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles