Sodiaagi saladused: kuidas erinevast tähtkujust mehed oma huvi naise vastu välja näitavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi teod räägivad mehe tunnetest isegi rohkem kui sõnad, on neid tegusid mõnikord raske mõista. 

Kõik me käitumine mingites olukordades omamoodi. Mõni mees on häbelikum kui teine ja läheb kergesti närvi. Seetõttu võib ta naise juuresolekul vaikida ja teeselda ükskõiksust, mis loomulikult ajab naise pea veelgi rohkem sassi. Fox Newsi ajakiri pakub lahendust astroloogia näol, mis võib aidata mehe käitumist tõlgendada.

Jäär

Jäärast mehe huvi hea indikaator on see, kui ta hakkab sulle pühendama lahkelt oma raha, aega ja hoolivust. Jäärale meeldib jaht, mistõttu on Jäärast mehel palju partnereid. Kui ta keskendub vaid sulle, on see oluline märk, et ta on armunud. Jäär võib sulle saata suvalistel hetkedel lilli ja armsaid sõnumeid, et uurida, kuidas su päev on läinud.

Sõnn

Sõnnist mees sind kinkidega üle ei vala, kuid ta kingib sulle midagi veel tähtsamat: oma täie tähelepanu. Sõnn kuulab sind päriselt. Võimalik, et ta ei saa ise jupp aega arugi, et on sinusse armunud (isegi kuid või aastaid), kuid endas selgusele jõudes kasvab ta kiindumus sinu vastu vaid suuremaks.

Kaksikud

Kaksikutest mees annab sõnadega teada, et on sinust väga huvitatud. Näiteks saadab ta sulle sõnumeid, kirjutab armsaid kirjakesi ja lühisõnumeid. Võimalik, et ta hakkab isegi luuletama. Jah, talle meeldibki inimestega palju rääkida, kuid sinuga on see midagi enamat - ta vaatab seda tehes su hinge.

Vähk

Vähist mehe huvi selge märk on see, et ta tutvustab sind oma perekonnale. Võid teie suhtes täiesti kindel olla, kui kohtud ta perega õhtusöögilaua taga ja ta on söögi ise valmistanud. Pere on talle väga oluline ja ta tahab näha, kuidas sa tema lähedastega kokku sobid. Mida parema mulje jätad endast ta perekonnale, seda kindlamalt näeb tema sinuga ühist tulevikku.

Lõvi

Kui sa oled silma hakanud Lõvi-mehele, siis on kindel, et tema on see, kes teeb esimese sammu ja plaanib kohtingu. Kui ta peab sinu nägemise nimel eriti palju pingutama, võid olla kindel, et ta on väga huvitatud. Ära imesta, kui ta ostab sulle kalli kleidi ja uhked kingad - Lõvidele meeldib hea välja näha ja sama ootavad nad oma partnerilt.

Neitsi

Neitsist mees tunneb end hästi siis, kui sina tunned end hästi. Nii võid tema huvi ära tunda selle järgi, et ta kiidab ja toetab sind kõigis su tegemistes. Ta teeb kõik, mis tema võimuses, et sa saaksid rahus oma eesmärkide poole püüelda.

Kaalud

Kaaludest mees reedab oma huvi naise järele sellega, et tahab temaga väga palju aega koos veeta. Kaaludele on oluline tugev side, mis tähendab, et ta üritab sinuga igati lähedaseks saada. Ta on sarmikas ja viisakas ning kõigeks valmis - kas või apteegist tampoone tooma.

Skorpion

Kui Skorpionist mees on sinust huvitatud, üritab ta igal võimalikul viisil välja näidata, et ei ole seda. Kui te olete koos, siis ei pööra ta sulle mingit tähelepanu, aga kui te olete eraldi, siis ta guugeldab ja nuhib su järele internetis. Selleks ajaks, kui ta on lõpuks valmis oma tundeid sinu vastu välja näitama, oled kindel, et ta ei või sind silmaotsaski sallida. 

Ambur

Amburitest meestel on kalduvus väga kiiresti ja väga tugevalt armuda. Kahjuks hakkab neil ka kergesti igav ja nad lähevad oma eluga ruttu edasi. Kui sul aga õnnestub tema tähelepanu endal hoida, on ta sõbralik, lõbus ja reisihimuline. Ta võib vabalt ka üksi reisida, mis tähendab, et kui ta palub sul endaga kaasa minna, on see väga hea märk.

Kaljukits

Kaljukitsest mees ohverdab enda heaolu selleks, et huvipakkuva naisega koos olla. Seega võid seda heaks märgiks pidada, kui ta tuleb sinuga kaasa kohta, mida ise tahaks vältida. Tööd ta ei karda, nii et ära imesta, kui ta parandab sinu juures ära kõik katkised asjad, mis talle silma hakkavad.

Veevalaja

Veevalajast mehe huvi võib kinnitada see, kui ta üllatab sind pidevalt väga loovate ja ootamatute asjadega. Ta viib sind huvitavatesse kohtadesse, kuhu sa ise kunagi ei satuks. Lisaks on ta väga meelas flirtija.

Kalad

Kaladest mehed on väga intuitiivsed. Juba enne, kui sa oma soove ise mõistad, aimab ta õhust, mida sa vajad ja püüab seda pakkuda. Näiteks võib ta teha sulle erinevateks tegevusteks muusikakogumikud ja sul pole ise vaja jooksmiseks taustamuusikat otsida. Ta oskab olla hurmav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles