Kui asfalt linnas ei sula…

Neeme Korv
, Postimehe arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks sügisese suvepealinna rahvarohkeid sündmusi on traditsiooniline Eesti motohooaja lõpetamine. Tsiklid hõivasid Villa Wesseti esise tänava ning mootorratturid restorani terrassi.
Üks sügisese suvepealinna rahvarohkeid sündmusi on traditsiooniline Eesti motohooaja lõpetamine. Tsiklid hõivasid Villa Wesseti esise tänava ning mootorratturid restorani terrassi. Foto: Neeme Korv

Pärnus Villa Wesseti restoranis köögikunsti kogedes elustuvad kontrastid. Sügis suvepealinnas. Soojus ja jahedus. Õhtu ja hommik. Minevik ja olevik.

Kuigi suvi on läinud ja asfalt linnas enam ei sula, võid ometi sattuda Pärnusse. Mõnele peole, üritusele, koolitusele, konverentsile. Pärnusse võib niisamagi minna. Lastega Minizoos käia, parkides ja mererannas jalutada, sõjaeelse linnaarhitekti Olev Siinmaa ajakindlat funktsionalistlikku loomingut imetleda. Mõnuleda sügiseselt soodsate hindadega spaas.

Kui jääd ööbima, hakkad otsima mõnusat õhtusöögikohta. Lastega reisides tuleb muidugi leppida pitsa või friikatega. Neid saab igal pool, aga kuurortlinnas jagub õnneks valikuid ka täiskasvanule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles