Jessica Alba kaunite ripsmete saladus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 22:  Jessica Alba at the Los Angeles premiere of "Mechanic: Resurrection" at the ArcLight Hollywood on August 22, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Scott Kirkland/PictureGroup) *** Please Use Credit from Credit Field ***
HOLLYWOOD, CA - AUGUST 22: Jessica Alba at the Los Angeles premiere of "Mechanic: Resurrection" at the ArcLight Hollywood on August 22, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Scott Kirkland/PictureGroup) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA

Näitlejanna Jessica Alba jagas Vogue’i lugejatega oma lemmiknippi, kuidas värvida ripsmeid nii, et nad oleksid pikad, tihedad ja ühtlaselt värvitud.  

Mida teha?

Sul on tarvis ainult ripsmetušši ja mitte midagi muud. Tavaliselt värvime me ripsmeid nii, et liigutame harja läbi ripsmete, aga Jessica Alba leiab, et seda tuleks teha täpselt vastupidi. Näitlejanna soovitab hoida ripsmetušši hari paigal ja liiguta hoopis oma ripsmeid läbi harja.

Miks see toimib?

Alba sõnul on raske hoida kätt nii paigal, et ripsmeid värvides ei määriks me oma silmalaugu ja silma ümbritsevat nahka. Hoides ripsmetušši harja paigal on võimalik ripsmeid ühtlasemalt värvida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles