Riikliku tähtsusega restoran

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Esta Tatrik

Eesti Rahva Muuseumis on avatud nii kohvik kui ka restoran, üks ühes, teine teises maja otsas. Toidukohtadesse pääseb ka muuseumipiletita, aga see valik esialgu soovituste hulka ei kuulu. Vaadake tõesti suurepärast väljapanekut ja alles siis minge sööma.

Me teame küll, et vastavatud restorani pole sobiv siseneda, arvustamismõtted peas, esimese nädala jooksul. Tuleb anda aega harjuda, kokkadel ja teenindajatel roogade valmistamise koosteliinid ja ettekandmise trajektoorid paika häälestada. Kõik uus tahab sissetöötamist. Kuid meie peame tegema erandi. Avalikkuse katkematu tähelepanu all kulgenud Eesti Rahva Muuseumi restorani komplekteerimissaaga ei jäta palju muid valikuid. Heidame head tavad kõrvale ja astume juba avamisjärgsel päeval riikliku tähtsusega restorani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles