Vaata, millised on selle sügise mantlitrendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Kuigi päevad on soojad, siis päikese loojudes on õhtud karged ja jahedad. Sügise saabudes on vaja paratamatult midagi paksemat selga tõmmata. 

Kergetest jakkidest-kudumitest jääb ilmselgelt vajaka. Lisaks sellele, et mitte koguaeg hambaid plagistada ja külmetada, on mantel ka ääretult stiilne rõivaese ning arvestades meie geograafilist paiknemist maailmakaardil on mantel üks rohkem «töös» olevaid rõivaesemeid, kirjutab osta.ee moeblogi.

Ametlik sügis on käes ning aeg on vaadata üle, millised trendid mantlite maailmas 2016. aastal valitsevad:

Karvased mantlid – nii naturaalne kui ka kunstkarv jätkab võidukäiku.

Minimalistlikud mantlid on pisikese vimkaga. Tikandid, narmad, aplikatsioonid lisavad muidu minimalistlikule siluetile mängulisust.

70-ndate mõjutused ja vintage on jätkuvalt popp. Eriti võib esile tuua nahast kaamelivärvi mantli, mille puhul on kõik lõiked ühtviisi atraktiivsed ja trendikad – nii kehasse töödeldud lõige kui ka A-lõige.

Oversized mantlid on juba mitmeid hooaegu populaarsust kogunud, nii ka sel sügisel. Eriti mugav kihilise riietumise puhul – mantli avara lõike tõttu mahub alumistesse kihtidesse mõnusalt laduda erinevaid kudumeid, pullovere jne.

Sõjaväe vormidest inspireeritud suure krae ja kahe nööbireaga militaarstiilis mantlid on sel hooajal jätkuvalt trendikad.

Lühikesed mantlid kombineeritud kõrge kaeluse pulloveri, kukepükste ja saabaste või tossudega.

Hetketrendid ja mood soosivad lisaks alati moesolevale klassikalisele mantlilõikele kiikama ka ema või vanaema riidekappi, kus võib leida tõelisi aardeid. Olgu mantel vöö, karvase krae või mõne muu pilkupüüdva detailiga, 70-ndate mõjutustega, lilleline, lühike, pikk, klassikaline, oversized või taljesse töödeldud – kõik on trendikas.

Kõige tähtsam on, et sa ise ennast selles mantlis hästi tunneksid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles