Galerii: Getter Jaani särab uue hooaja meigitrendides

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse sügistalvise jumestuse võtmesõnaks on metalliksära, mis peegeldab moelavadelt tuntud metalse läike luksuslikkust, dramaatilisust ja põnevust.

«Põhiline on: palju hiilgust, glämmi ja sädelust!» ütles Amway ilutreener Andrzej Sawicki tänavuste meigitrendide kohta, tehes Getter Jaanile uueks hooajaks sobilikku jumestust. «Getter on nii ilus, et talle sobib kõik,» kiitis rahvusvaheline jumestaja Jaanit ning lisas, et meigi tegemine ei pea olema absoluutselt aeganõudev, tuleb osata vaid tooted enda jaoks heas mõttes tööle panna. Getter Jaani jumestus valmis meigipõhjast puudrini vähem kui 10 minutiga.

Ilutreener, kes on Artistry jumestuskoolitusi läbi viinud juba ligi kümme aastat, annab omalt poolt algavaks hooajaks mõned nipid, mida järgides ei saa sel sügistalvel jumestusega eksida.

Getter Jaani proovib sügishooaja jumestust.
Getter Jaani proovib sügishooaja jumestust. Foto: Andrei Ozdoba

Üks tänavusi trende on tugev lainerijoon. Kui see on värviline – veelgi parem! Tugevad jooned silmalaul ja -all on moekad ja trendikad nii puhtalt kui ka glamuurse suitsusilmaga. Tee lihtne lainerijoon kontorisse ja pista julgemas toonis sädelev lauvärv käekotti, õhtul lisa pisut sära ning oledki valmis minema otse töölt peole.

Suitsusilm on alati moekas, kuid sel aastal tasub seda vürtsitada glitterite ja sädelustega, isegi mustritega. Getterile sai tehtud päevameigiks sobilik, pisut tagasihoidlikum silm, kuid trendikas säraefekt peegeldub ka siit. Sädeleva tulemuse loomiseks sobivad erinevad metallikvarjundid: hõbedane, sinine ja kuldne on just need toonid, mis aitavad luua pisut futuristlikku hõngu, andes samal ajal värvi ja glamuuri saabuvasse pidude hooaega. See on hea võimalus luua hüpnotiseeriv, väljapaistev välimus. Uuel hooajal pole olemas väljendit «liiga palju sädelust».

Getter Jaani proovib sügishooaja jumestust.
Getter Jaani proovib sügishooaja jumestust. Foto: Andrei Ozdoba

Ka puudri valimisel tasub kasutada sellist, mis sisaldab pisut sädelust. See annab nahale ilusa ja terve naturaalse helgi, täiustades ideaalselt julget jumestust, metalliktoone ja lainerijoont. Kasuta kontuurimisel erinevaid varjundeid ja saavutad lihtsa vaevaga erilise vau-efekti. Väga hõlbus viis luua näole 3D-efekt. Täna on see tehtud tegelikult lihtsamaks kui kunagi varem – näiteks Artistry uues puudripaletis on juba kuus erinevat tooni ühes karbis, et kontuurimine oleks iseenesest mõistetav mugavus. Sädelevat puudrit võib kasutada peoõhtutel ka dekolteel, kätel ja jalgadel, et lisada pisut helkivat sära tervele kehale.

Getter Jaani proovib sügishooaja jumestust.
Getter Jaani proovib sügishooaja jumestust. Foto: Andrei Ozdoba

Huultest – punast kandes ei pane sa kunagi mööda. Punased huuled on aegumatud ja sobivad peaaegu kõigega. Täiusta huulepulga tooni, lisades pealmise kihina pisut huuleläiget või proovi tumedamat varjundit – sel hooajal on kõik lubatud. Lisaks on tänavu populaarne ka eelkõige kevadmeigis kasutatav korallitoon. Getterile saigi tumeda silmameigi kontrastiks kasutatud heledat huuleläiget, mis seob sädeleva päevase jumestuse näol loomulikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles