Kui otsustad deitida kutiga, kelle kinnisideeks on jõusaalis käimine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kõik teavad vähemalt ühte inimest, kellele meeldib enamus oma ajast jõusaalis veeta. Lisaks on ta hobideks kalorite lugemine ja oma kehaosade pingutamine peegli ees. Millega võiksid arvestada, kui kavatsed ühe sellise jõusaalihundiga käima hakata?

Ta ilmselt proovib ka sind tihedamini jõusaali vedada. Sul ei ole võin olla ka teist võimalust, kui sa tahad temaga koos aega veeta, sest ta lihtsalt on enamus oma vabast ajast seal, Female First.

Ta võib jälgida, mida sa sööd. Sealjuures meeldib talle ise toitu taldriku peale serveerida, sest ta saab kontrollida protsjonide suurust.

Ta mõtleb teile igasuguseid tegevusi välja. Ei, need ei ole kino ja õhtusöök, vaid jalutuskäigud, õhtused sörkjooksud või rattasõit.

Ta annab sulle hea meelega teada, kui palju kaloreid iga toit sisaldab.

Ta võib sulle öelda, et terve su elu on vale. Ta võib kritiseerida su elustiili enne temaga koos olemist.

Ta võib võrrelda sind oma sõprade tüdruksõpradega. Ta teab täpselt, kellel on kõige parem keha ja kellel kõige väiksem.

Ta võib sulle öelda, et su perekond on vastutustundetu. Nad on süüdi selles, et sul on halvad harjumused välja kujunenud.

Ta paneb sind mõtlema selle üle, kas kogu sinu väärtus sõltub su kehast ja vormisolekust. See, milline on su iseloom, paistab olevat teisejärguline.

Ta ei jäta sinu pärast võistlustele minemata. Sina oled kahjuks teisejärguline, kui käes on võistluspäev, kus tal on võimalus oma muskleid ja keha teistele näidata.

Tõenäoliselt vaatab ta ennast seksi ajal peeglist. Kui toas on peegel, siis sa võid kindel olla, et ta pingutab oma biitsepseid samal ajal, kui ta su kintsudest kinni haarab.

Ilmselt proovib ta sinu eest restoranis toitu tellida. See on ainult selleks, et sa ei libastuks ja ei telliks midagi süsivesikuterohket ning maitsvat. Kahjuks väsid sa üsna pea salatisöömisest ära.

Suure tõenäosusega ei maksa ta sinu eest. Seda sellepärast, et kogu ta raha on läinud uuele spordikellale või valgupulbrile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles