Maria Mägi – naine, kellele ei meeldi kaotada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Mägi-Rohtmets.
Maria Mägi-Rohtmets. Foto: Pm

Omanimelise advokaadibüroo omanikku Maria Mägi-Rohtmetsa teatakse advokaadina, kes lahendab väga keerulisi majandusvaidlusi ja pole pidanud kuigi paljudel protsessidel alla vanduma.

Üks Eestis tuntud ärimees on Maria Mägi isegi kohtusse kaevanud, sest leidis, et advokaat pole teda parimal moel esindanud, kuid kaugele ta sellega ei jõudnud ning pidi hiljem ka kohtukulud ise kinni maksma. Valega ja kiusu pärast kohtusse mineja enamasti kaotab, teab Mägi. Seepärast on ta vahel kliendile ka ausalt öelnud, kui positiivset tulemust loota ei ole. Teisalt on esinenud juhuseid, kus teine advokaat on loobunud, aga tema on oodatud tulemust näinud ja selle ka lõpuks välja võidelnud.

-Olete tuntud rohkem majandusvaidlusi lahendava vandeadvokaadina. Kuidas on aga juhtunud, et olete osalenud ka mitme Eesti tuntud ja rahaka paari abielu lahutamisel ja nüüd esindate kohtus Irina Osinovskajat? Kuidas esmaspäeval alanud protsessil selles asjas üldse läks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles