Teismeline tüdruk langes internetis seksuaalse ahistamise ohvriks, sest ta postitas pildi kõrvaklappidest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cat Williams
Cat Williams Foto: twitter.com

Cat Williams Suurbritanniast postitas hiljuti Snapchati pildi oma uutes kõrvaklappides. Selle peale reageeris keegi võõras ja kirjutas teismelisele tüdrukule: «Ma oleksin seitsmendas taevas, kui sa kannaksid ainult neid kõrvaklappe ja mitte midagi muud.»

Seksuaalse ahistamise ohvriks langenud 17-aastane neiu tuletab kõigile meelde, et naisi ahistatakse ikka veel täiesti tavaliste asjade eest. Naine ütles Buzzfeedile, et ta ei saa aru, kuidas kellelgi tekkis üldse mõtteline seos seksiga, kui ta nägi pilti kõrvaklappidest. «Ma olen pahane, sest ükski noor tüdruk ei ole kaitstud internetis levivate halbade kommentaaride ja seksuaalse ahistamise eest,» lisas Cat.

Selle peale otsustas Cat postitada Twitterisse oma vastuse, mis on parajalt sarkastiline ja inimesed üle kogu maailma nõustuvad neiuga. Tüdruk kirjutab: «Poisid ei saadaks ju selliseid imelikke sõnumineid, kui sa ei paneks nii litsakaid pilte internetti.» Ta ütleb, et inimeste tagasiside on olnud südantsoojendav ja ta saab aru, kui suur see probleem tegelikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles