Kümme küsimust, mida mees tahaks, aga ei julge sinult esimesel kohtingul küsida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Esimesed kohtingud on selleks, et teada saada, kas kahe inimese vahel on üldse mingisugune keemia võimalik. Kindlasti ei ole esmakohtumised üksteise läbi ja lõhki tundmaõppimiseks, vaid pigem selleks, et jätta endast üsna viisakas mulje ja saada teada mõned esimesed faktid oma kaaslase kohta. 

Mõned küsimused on natukene liiga suured, et nendega kaaslast esimesel kohtumisel ehmatada. Näiteks ei ole ilmselt kõige parem alustada sellest et, mitu last kumbki teist saada tahab, vahendab Cosmopolitan. Samas siin on mõned küsimused, mida võiks kaaluda, et kaaslasest natukene rohkem teada saada.

  1. Milline su perekond päriselt on? Perekond ja sugulastega kohtumine tulevad tavaliselt päevakorda alles mõne kuu möödudes, aga oleks hea natukene aimu saada, mida on ees oodata. Kas peres on mõni must lammas? Kas su kaaslane on must lammas? Need on inimesed, kes abielu korral sinuga elu lõpuni on seotud.
  2. Miks sa päriselt otsustasid minuga välja tulla? Kas ta on kuum? Kas sul oli tast kahju?
  3. Kas sul on õudseid sõpru? Mõnikord on ülimalt toredatel inimestel kohutavad sõbrad. See ei pruugi olla määrav, aga oleks tore ette teada, et valmistada ennast ette kõige hullemaks.
  4. Kas me suudleme täna? Okei, see on natukene pehmelt öeldud. Tegelikult tahab ta teada, kas sa oled valmis temaga ööd veetma. Kui sa talle kohe alguses ära ütled, siis see tõmbab ilmselt pinget vähemaks ja saate edasi üksteise tundmaõppimisega tegeleda.
  5. Mitu eksi oled sina minevikus maha jätnud? See on talle ohumärk sellest, et sul on kohutav maitse või sa tüdined liiga kiiresti inimestest ära.
  6. Kuidas sa tegelikult suhtes olles käitud? Mõned inimesed ütlevad, et nad on täiega rahulikud ja ei hakka kunagi paanitsema, kui nende sõnumitele kohe ei vastata, aga tegelikult nad valetavad. Keegi ei taha olla suhtes hulluga, kes pärast esimest kuud juba asju loobib ja kell neli hommikul ootamatult sinu ukse taha ilmub.
  7. Kas sa otsid midagi tõsist või tahad sa lihtsalt seksi? See informatsioon on päris oluline, et te mõlemad oleksite ühel lainel. Kui sa otsid parajasti ainult üheöösuhet, siis anna sellest kaaslasele märku, vastasel korral võib ta sind pikemate plaanidega ära ehmatada.  
  8. Kuidas on lood sinu seksiisuga? Esimesed paar kuud on seks kiire ja intensiivne, aga mingi aja möödudes asjad rahunevad ja lähevad paika. Tegelikult oleks ju jube hea teada kohe alguses, kas ja kui palju su kaaslane seksi naudib. Kahjuks ei ole see sobiv küsimus esimesel kohtingul, sest naine arvaks kohe, et mees on mingi pervert.
  9. Kui kaua aega tagasi lõppes su eelmine suhe? Kui sa läksid just eile lahku oma kutist, kellega sa olid viis aastat koos, siis on vist vara uut suhet otsima hakata.
  10. Kas sa ikka armastad oma eksi? Lihtsalt ütle kutile, et ta on sinu jaoks potentsiaalne üleminekusuhe mitte midagi enamat. See järel saab mees teha oma otsuse, kas kohtingut jätkata või mitte. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles