Tosin kuulsat ema, kellel oli täiesti suva raseduseelsest kaalust

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix / Postimees

Kui on mingi trend, mis võiks kiirelt kaduda, on see avalikkuse ja ühiskonna surve, et värsked emad peaksid kiirelt saavutama «sünnituseelse vormi» – nagu oleks see ainus oluline ülesanne, mis neil täita tuleb. Ja kuskil pole see surve kahjuks nii suur kui Hollywoodis, kus kuulsaid naisi kiidetakse ülevoolavalt, kui nad on imedieetide ja raske rassimise tulemusena vaid nädalad pärast sünnitust kaalust alla võtnud.

Õnneks on küllalt asjalikke ja tarku naisi, kes sellele trendile avalikult vastu julgevad astuda. HuffPost on kokku korjanud tosina just sellise naise tsitaadid, mis võiksid julgustada ka igaüht meist – meie väärtus ei alga ega lõppe sellega, kui pehme on meie rasvapolster!

Foto: Jennifer Graylock/Sipa USA / Scanpix

Kristen Bell: «Kui ma vaatan oma kõhu poole ja näen seda lisanahka, meenutab see mulle, et ma olen hakkama saanud millegi imetabasega. See meenutab mulle, et ma olen superkangelane. Ja ma olen selle üle uhke.»

Foto: AP / Scanpix

Kerry Washington: «Ma keskendun sellele, et mitte jõuda kuhugi «tagasi», vaid et olla iseenda parim versioon. Mu keha on praegu ime asukoht. Ma ei tahaks olla ime-eelne.»

Foto: Reuters / Scanpix

Zooey Dechanel: «Oodata, et keegi näeks kohe välja selline, nagu ta nägi enne last, on veider. Sa äsja ehitas valmis inimese, sa sünnitasid selle inimese – palju asju peab paika loksuma sinna, kus oli nende koht. Su organid liikusid rasedusega paigast, jumal hoidku!»

Foto: Xposure / Scanpix

Kelly Clarkson: «Ma ei taha vaeva näha, et peenike olla. Ma pole iial end survestanud kaalu kaotama, ma rokin sellega, mis mul on. Beebikaalu osas – läks tükk aega aega, et see kaal juurde tuleks, järelikult võtab aega, et seda kaotada.»

Foto: AFP / Scanpix

Drew Barrymore: «Pärast kaht last on raske jääda positiivseks ja end armastada. Sa tunned end nagu känguru kõhukotiga, kõik ripub ja on veider. Aga kui imeline see on, et sa suudad lapsi ilmale tuua! Kui ma selle unustan, loen ma lihtsalt lasteraamatuid ja veedan aega oma lastega. See meenutab mulle, et on minust olulisemaid asju.»

Foto: Reuters / Scanpix

Jennifer Garner: «Ma pole rase, aga mul on kolm last ja mul on kõhuke. Nüüdsest edasi, daamid, on mul kõhuke ja see ongi minu beebikõhuke. Leppigem sellega, harjugem sellega, see ei kao mitte kuhugi.»

Foto: Reuters / Scanpix

Kate Winslet: «Ma ei tahtnud olla üks neist naistest, kelle kohta ohitakse: «Tagasi vormis pärast 12 nädalat!» Kui ma selliseid asju loen, mõtlen ma: «Kurat võtaks, see pole võimalik!»»

Foto: AFP / Scanpix

Zoe Saldana: «Sa pead endale aega andma. Imeta. Ole kodune. Maga. Su laps on ainult kolmekuune. Mida sa sinna jõusaali ronid? Võta aega ja vaata ära kõik sarjad, mis sul vahele on jäänud.»

Foto: Sipa USA / Scanpix

Eva Mendes: «Mulle ei meeldi see termin «tagasi raseduseelsesse kaalu jõudma». Tore, kui sa mahtusid oma bikiinidesse kaks nädalat pärast sünnitust, aga mina ei mahtunud. Ja see on täiesti okei.»

Foto: AFP / Scanpix

Olivia Wilde: «Ma usun maailma, kus emadelt ei oodata, et nad peavad oma kehalt heitma igasugused füüsilised tõendid oma lapsekandmise kogemusest.»

Foto: SipaUSA / Scanpix

Blake Lively: «Sa ei pea olema kohe valmis Victoria’s Secreti modell. Sa olid osaline just elu kõige suurepärasemast imest.»

Foto: Reuters / Scanpix

Anne Hathaway: «Ma teen trenni Hollywoodis, mis kubiseb inimestest, kes on musklimäed. Muidu ma tundsin end jõusaalis ebalevalt, kuid nüüd ma astun sinna uhkelt sisse, suhtumisega: «Jepp, ma teen trenni kahekiloste hantlitega, aga ma surusin tite enda kehast välja.»»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles