Mille paneb blogija Anni Jürgenson selga siis, kui ühtki ideed ei tule?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

WÖÖ varrukateteta kleidid on suurepärased niisama kandmiseks või külmemal ajal kihiti kombineerimiseks.

WÖÖ uued varrukateta kleidid ja naiselikes toonides T-särgid on suurepärased niisama kandmiseks kui ka külmemal ajal kihiti kombineerimiseks, ideaalsed sobitamiseks nii pusade kui töisemas olukorras pintsakuga.

Blogija Anni Jürgenson on suur selle brändi fänn: «WÖÖ tuleb appi eriti just neil päevadel, kui mul ei ole aimugi, mida selga panna. Universaalne ja mugav WÖÖ must unisex T-särk ja teksad on alati kindlapeale minek! Parim selle juures on kangas, mis on naha vastu nii mõnusalt pehme ja siidine.»

WÖÖ kollektsiooni tootevalikus on rõivad ja aksessuaarid: naiste kleidid, tuunikad, unisex särgid, pusad ja käsitööna valminud nahast kotid. Kõik tooted on naturaalsetest materjalidest, mis seljas mugavad. 

 WÖÖ brändi taga seisab disainerite duo Margaret Kodusaar ja Kristi Pärn, kes on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia moedisaini eriala. Tooted leiad mitmest kauplusest ning veebist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles