Viis asja, mida stiilsed naised mitte kunagi ei tee

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham.
Victoria Beckham. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Stiilsed naised ei kanna midagi ainult sellepärast, et see on parajasti moes, vahendab PureWow. Loe edasi ja saad teada, mis on ülejäänud neli stiilipattu, mida klassikaliselt stiilsed ja väljapeetud naised mitte kunagi ei tee. 

Nad ei järgi hooajalisi trende

Tundub, et igal nädal on uus kõige kuumem asi, mida kanda. Stiilsed naised ei järgi kunagi kõiki trende, sest nad teavad, et kõik trendid ei sobi igale naisele.

Nad ei riietu teiste inimeste jaoks

Naised, kes päriselt armastavad moevaldkonda, ei riietu mitte kunagi teiste jaoks, vaid selleks, et endale meeldida.  Stiilsed inimesed väljendavad ennast riietuse kaudu, sest see teeb neid õnnelikuks. Kui sulle midagi meeldib ja see teeb sind rõõmsaks, siis kanna seda uhkusega ja ära lase teistel endale ettekirjutusi teha.

Nad ei kanna riideid, mis ei istu korrektselt

Stiilsed naised on oma õmblejaga parimad sõbrad. Üks riideese, mis istub sama valatult, kui kinnas kätte on parem, kui kümme otse poest riidepuult tulnud ja mitte hästi istuvat eset.

Nad ei kanna riideid, milles nad ei tunne ennast mugavalt

See on väga tähtis, et sa tunneksid ennast mugavalt. Kui sa ei ole rahul sellega, mis sul seljas on, siis see tekitab ebakindlust ja seda on su näost näha, et sa ei tunne ennast hästi ja mugavalt.

Nad ei jäta oma riideid lohakalt vedelema

Pikk päev seljataga ja ainuke asi, millele sa mõtled on see, et saaks juba kiiremini kodused mugavad riided selga, siis võib juhtuda, et viskad oma päevased riided hunnikusse toolile, põrandale või kuhu juhtub. Stiilsed naised nii ei tee, nad hoolivad oma garderoobist liiga palju, et lasta mõnel asjal nurgas põrandal kortsuda. See tähendab seda, et koju jõudes tuleb alati oma riided kokku ja kappi panna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles