Sängist välja loodusesse vallatlema: vajaliku varustuse ABC

, nutiajakiri 30+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui pimedas teki all vanainimese asja ajamine on oma aja ära elanud ja hing ihkab seiklust,  on õige aeg teha elus kannapööre: haarata kaasa vajalik tavaar ning minna koos partneriga kesk Eesti kaunist loodust vallatlema, soovitab Sille Kuusik nutiajakirjas 30+.

Vaatamata sellele, et kihk midagi uut kogeda – ja seda just nimelt värske õhu käes – võib olla üüratult suur, ei tasuks siiski seitsme tuule poole jooksu pista, kõigest kaks kätt ja tiirane meel ühes. Siin on nimekiri asjadest, mille kaasavõtmist looduslikule seksiretkele minnes tasuks kaaluda, sest ei tasu unustada tõsiasja, et Eesti ilm on niisama muutlik kui naiste meel.

  • Tekk

Looduses seksides saab kõik alguse tekist ja lõpeb tekiga. Kõige vajalikum ese, mis tuleks kindlasti kaasa võtta, et vältida ebamugavust, mis võib osaks saada näiteks käbide või liiva peal vallatlemisel. Ilmselt pole ka idee seksist kusagil märja sambla peal metsa all just kõige erutavam stsenaarium, mistõttu oleks hea, kui tekk oleks pigem paks kui õhuke.

  • Sääsetõrjevahend

Ei tasu unustada, et Eesti suvi ja sääsed käivad käsikäes. Mis saaks olla veel hullem kui olukord, kui keset kõige erutavamat hetke piniseb üks sääsk su palja ihu peale ja hakkab seal veresauna korda saatma. Kuna parmud ja puugidki on Eesti looduses vahvad kaasteelised, tasuks eelistada sellist putukatõrjevahendit, mis elimineerib ka neid pahalasi. Mõte seksi tagajärjel puukborrelioosi nakatuda pole kuigi seksikas.

  • Vesi

Kuigi üldiselt ei ole Eesti suvi teab mis leitsak, siis aktiivne sugutöö võib tekitada dehüdratsiooni. Enneta probleemi ja haara enne seksiretkele suundumist pudel vett ühes. Ekstreemsemad looduses seksijad võivad aktipaika valida allika läheduse järgi. See annab võimaluse lisaks janu kustutamisele pärast higist seksimaratoni pisut kehagi värskendada.

  • Märjad salvrätikud

Juhul kui meeliülendav seksikogemus ei leia siiski aset veekogu läheduses, tasub kaasa pakkida märjad salvrätikud, et pärast ilutulestikku meenutavat finaali eemaldada oma kehalt kõik tõendid äsja toimunud teost.

  • Kondoomid

Juhul kui looduses järelkasvule aluse panemine pole teemaks ja ka muud rasestumisvastased vahendid pole parajasti päevakorras, ei tasu unustada kondoome. Miks mitte valida selleks eriliseks korraks erilised kondoomidki – näiteks rohelist värvi. Oleks ka juba aeg, et toodaks turule erilised kondoomid looduses seksijatele – näiteks lillelõhnalised või miks mitte hoopis metsa värsket lõhna meenutavad preservatiivid. 

  • Kehakinnitus

Kes poleks tundnud seda tohutut nälga, mis tabab pärast pikka armuseanssi. Haara kaasa energiabatoon või šokolaad, et taastada oma jõuvarud ning tunda end taas täis energiat ja elujõudu. Kes teab, äkki läheb minutite pärast lahti round two!

  • Maskid

Need kõige pahelisemad ja vallatumad looduses seksijad, kes valivad suguühteks koha, kus on potentsiaalne oht teisi inimesi kohata, võiksid kasutada maske.

Nutiajastul on ainult minutite küsimus, mil foto alasti tuvikestest võib jõuda meediasse. Seega, et vältida äratundmist, maskid pähe! Eetilistel põhjustel tasuks vältida näiteks Inglismaa kuninganna maski ja eelistada hoopis loodusega rohkem harmoneeruvaid maske – valides näiteks karu või rebase kujutise. Kel raha napib, aga soov anonüümseks jääda suur, leiab lahenduse paberkottide näol. Silmad, nina, suu välja lõigata ja vahva ökomask ongi valmis. 

  • Päikesekreem

Kui täiskasvanute asja on plaanis teha lauspäikese all, tasub kotti pista ka päikesekreem, et enne teo algust oma keha kenasti sisse määrida. Kui päikesepõletus seljal tekitab tunde, nagu sind torgitaks nugadega, siis võib vaid ette kujutada, millise tunde võib päikesepõletus tekitada näiteks peenise või rindade peal. Parem mitte järele proovida ja keha kenasti sisse kreemitada! Päikesepiste vältimiseks tuleks pähe asetada ka mütsilotu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles