Pärnu raehoovi saladus

Britt Rosen
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restorani Hea Maa suveterrass.
Restorani Hea Maa suveterrass. Foto: Haide Rannakivi

Päikesega Pärnu kohviku- ja restoranielu õilmitseb. On puhkaja valik, kas jalutada Rannahotelli suunas, patseerida Supeluse tänaval, minna Steffani pitsarestorani sappa või uudistada hoopis südalinna kohvikuid-terrasse. Võtame vahelduseks viimase, Hea Maa raehoovis ega kahetse.  

Ei ole just tavaline, et keset linna saab einet võtta suure pirnipuu varjus. Või siis hoopis kunagises linnapea kabinetis. Aga suvepealinna Pärnu kohvik-restoranis Hea Maa on see võimalik.

Just selle söögikoha lopsaka rohelusega ääristatud suveterrassi kohal kõrgub pirnipuu, mille okstel ripub lambikee, mis hämaruses lisab valgust heledasse öösse. Ja kes tahab tubasematesse oludesse, võib tõepoolest astuda õdusasse restoranituppa, kus kunagi asuski Pärnu linnapea Oskar Alexander Brackmanni töökabinet. Hea Maa asukoht lihtsalt ongi ekstra eriline: raekoda ja selle õu, vaid paarsada meetrit Endla teatri juurest minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles