Mees süüdistas naist avalikult petmises, ent sai hoopis ise õppetunni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nõuanne kõigile paarisuhtes olevatele inimestele: kui kavatsete süüdistada oma kallimat või kihlatut petmises, siis tehke eelnevalt kindlaks, et teil oleks piisavalt tõendeid, mis teie väiteid toetaksid.

Üks mees uskus, et saab oma kihlatu petmisega vahele võtta, ent tegelikult sai hoopis mees ise hea õppetunni. USAs elav mees plaanis sõita paariks päevaks poissmeestepeole. Tema kihlatu ütles talle, et veedab paar päeva aega oma nõbu Stacey'ga, kirjutab Elite Daily.

Ent kui mees oli ära sõitnud, sai ta oma sõbralt sõnumi, kes väitis, et nägi mehe kihlatut mingi mehega aega veetmas. Mees otsustas koju tagasi lennata, jälitas mõnda aega oma kihlatut ja veendus ise, et naine on tõesti võõra mehega koos. Ta tegi neist salaja pilti ja postitas need fotod Facebooki.

Ta kuulutas kõigile oma tuttavatele, et tema kihlatu on «valetaja» ja «petja». Fotod hakkasid sotsiaalmeedias kiirelt levima veel enne, kui naine ise asjast üldse kuulis. 

Lõpuks selgus, et mees oli teinud ennatlikke järeldusi, sest fotodel olev mees oli naise nõbu nimega Stacey. Mees oli nimelt veendunud, et naine valetas talle, sest Stacey on reeglina naisenimi. Mees jagas oma lugu Redditis ja märkis, et see vahejuhtum tegi nende kihlusele lõpu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles