Maarja Jakobson jagab end töö ja pere vahel

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Jakobson Euroopa Filmiakadeemia galal.
Maarja Jakobson Euroopa Filmiakadeemia galal. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Oktoobris teise poja saanud näitlejanna Maarja Jakobson rääkis ajakirja Tervis Pluss jaanuarinumbris, et kuigi kahe väikese vahega lapsega on vahel raske, on pärast teise lapse sündi perekonna tunne suurenenud.

Pere on Maarja Jakobsoni jaoks elu üks olulisemaid sõlmpunkte, kuid vähem tähtsad pole tema jaoks erialased väljakutsed. Pärast väikest pausi möödunud aastal sarjast «Õnne 13» on ta seriaaliga jätkanud, samuti teeb ta kaasa teatritükkides.

Ka esimese poja kõrvalt paar aastat tagasi läks Maarja Jakobson üsna kiirelt tööle, teda on aidanud seejuures ämm ja elukaaslane. Maarja tunnistas, et talle meeldib väga lastega tegeleda ja mõne aja pärast võiks veel ühe lapse saada, ent kadunud pole ka seesmine soov olla näitlejana laval ja filmis.

Ta tõdes, et vahel on kahe lapsega tõesti raske, kuid mitte midagi üle mõistuse. «Kui on head lihtsad lapsed, väike vanusevahe - soovitan julgelt, rohkem on mõnusam!» soovitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles