Kuidas kanda trennis meiki nii, et see ei oleks liiga silmatorkav?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naised armastavad meiki kanda ja tõenäoliselt ainus koht, kus me seda ei tee, on kodus voodis teki all. Miks me peaksime ennast halvasti tundma, kui me jõusaali natukene huuleläiget peale paneme? 

Naised meigivad end selleks, et tunda ennast enesekindlalt kogu aeg ja igal pool. Jõusaalis ei kanna me meiki teiste pärast, vaid samuti selleks, et me ise tunneksime ennast oma nahas hästi ja see kiirgab tegelikult ka väljaspoole. Pealegi, enamasti minnakse trenni pärast tööpäeva ja kellel on aega kaks korda päevas puhastada, kreemitada ja uuesti meikida?

Mary Greenwell, kogenud jumestuskunstnik, rääkis Byrdie'le, millised on jõusaali meigireeglid ja miks me võime ükskõik kui palju silmalainerit trenniks peale kanda.

Reegel number #1

Ära kanna jõusaali jumestuskreemi! Paks jumestuskreemi kiht on esimene asi, mis hakkab silma, kui sa higistad. See reedab kohe, et oled ennast meikinud.

Reegel number #2

Kasuta meigialuskreemi või toonivat päevakreemi. Kanna see nahale sõrmede abiga, see niisutab nahka ja annab su näole kena jume.

Reegel number #3

Kanna silmadele nii palju meiki, kui soovid. Palju naised tunnevad ennast enesekindlalt, kui nende silmi katab kaunis lainerijoon. Peaasi et ennast hästi tunned.

Reegel number #4

Jäta oma kulmud ja huuled puutumata ning ära raiska aega näo kontuurimise peale. Kulmud ja huuled võiksid olla loomulikud, kui tahad kanna peale natukene nahatooni huuleläiget, aga mitte kriiskavat punast huulepulka.

Reegel number #5

Peitekreem on su sõber. Kanna mõnele kohale natukene peitekreemi, kui sa tunned ennast nii enesekindlamalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles