Kümme Angelina Jolie’ tsitaati, mida võtta elumotoks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie sai laupäeval 41-aastaseks.
Angelina Jolie sai laupäeval 41-aastaseks. Foto: PA Wire / SCANPIX

Möödunud nädalal sai Angelina Jolie 41-aastaseks. Sel puhul vaatame Hello Giggles’i abiga tagasi tema aja jooksul välja öeldud kõige inspireerivamatele mõtetele.

«Kui küsida inimestelt, mida nad maailmas kõige rohkem teha tahaksid, selgub, et enamik inimesi pole neid asju teinud. See murrab mu südame.»

«Igaüks tahab anda endast ühiskonnale võimalikult palju positiivset. See on ainus, mida mina olen eales tahtnud. Ma tahtsin olla kunstnik, tahtsin olla ema. Sa tahad tunda, et sa oled oma elus olnud kasulik, ükskõik, mis sellest lõpuks välja tuleb.»

«Üks meeste seksikamaid jooni on see, kui ta võtab oma rolli isana väga tõsiselt. Ma muutun ikka veel väga emotsionaalseks, kui ma vaatan, kuidas Brad lastega mängib. Ta on neile nii pühendunud ja nende läheduses nii rõõmsameelne.»

«Ilma valuta poleks olemas kannatusi, aga ilma kannatusteta ei õpiks me iial oma vigadest. Valu ja kannatus on võti, ilma nendeta poleks elu.»

«Tee julgeid valikuid, tee vigu. Kõik need asjad moodustavad lõpuks selle, kelleks sa inimesena saad.»

«Kui ma teengi end lolliks, siis keda huvitab? Ma ei karda kellegi hinnanguid minust.»

«Iga kord, kui ma tunnen end eksinuna, võtan ma välja kaardi ja jõllitan. Ma vahin seda seni, kuni mulle on meelde tulnud, et elu on suur seiklus. Nii palju on näha ja nii palju on teha.»

«Elus on palju väljakutseid. Meid ei tohiks hirmutada väljakutsed, mida me saame vastu võtta ja mida kontrollida.»

«On raske väljendada tõelist ennast, kui sa kannad kaasas hunnikut minevikupagasit. Ma olen õppinud minna laskma ja kiirelt järgmisse kohta edasi liikuma.»

«Ma ootan pikisilmi vananemist. Ma tahan olla kurnatud vana naine, kelle seljataga on täiel rinnal elatud elu, mis ikka veel on hoos.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles