«Saladuste» uus hooaeg alustab ehmatava looga fiktiivabielust ja selle tagajärgedest

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2, "Saladuste" 12. hooaja esimene saade
Kanal 2, "Saladuste" 12. hooaja esimene saade Foto: Kanal 2

Täna kell 21 alustab Kanal 2 ekraanil uute lugudega Tuuli Roosma juhitud «Saladused». Kriminaalse hõnguga 12. hooaja avalugu jutustab raha eest pagulasega abiellunud Laurast, kes ühtäkki seisab silmitsi tõelise õudusunenäoga. 

Elust inspireeritud «Saladuste» tänase loo keskmes on üksikema Laura, kes pärast elukaaslasest lahkuminekut on kahe väikese lapsega sattunud vaesusesse. Hakkama saamiseks on ta sunnitud kolima oma ema juurde väikelinna. Olukorrale lahendust leida püüdes haarab Laura kinni sotsiaalvõrgustikus levitatud teatest, milles pakutakse võimalust teenida lisaraha läbi fiktiivse abielu – kohalike naistega abielludes tekiks kaugelt pärit meestel võimalus Euroopa Liidu riikidesse elama saada.

Juba paari kuu pärast ongi Laura umbes 30-aastase Ali «abikaasa». Tõsi, koju tagasi jõudnuna kulub saadud raha ruttu. Aasta möödudes ootab aga Laurat ees veelgi halvem üllatus: tema «abikaasa» pole teistes riikides kuigi edukalt toime osanud tulla ja on nüüd üles otsinud oma «naise», et see tema eest hoolitseks.

«Saladuste» uus intrigeeriv hooaeg alustab Kanal 2s täna kell 21:00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles