Naise videomõtisklus: unistan lastelastest, see teeks mind väga õnnelikuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Tops
Irina Tops Foto: DeSheli

Ilubränd DeSheli rõhutab iga naise erilisust. Naine igatseb tähelepanu, hoolt ja armastust, mistõttu antakse naistele kampaania «Sellepärast, et iga naine on eriline!» raames võimalus rääkida just nendest asjadest, mis neid tegelikult õnnelikuks teevad.

46-aastane Irina ütleb, et teda teeb õnnelikuks tema perekond ja heaks kingituseks peab ta head sõna. «Muidugi sõltub, kes seda sõna ütleb. Kui öeldakse lihtsalt, et sa oled tore, siis see tavaliselt südamest ei tule. Aga kui hea sõna tuleb südamest, siis võib seda kingitusena võtta,» arutleb ta.

Õnnelikum hetk Irina elus oli see, kui sündis tema laps. «Kui ta mind kallistab, on see nii pehme, mõnus, armas tunne. Väga armas. Tahaks veel, aga ta kallistab nii kõvasti, musitab ja jookseb minema. Kõik. Tal on omad tegemised.»

Kõige erilisem lapse kingitus oli see, kui ta kinkis emale väikese armsa auto. Siis oli ta juba täiskasvanu. «Kui tütar oli väike, tegi ta iga päev mingi kingituse, ta ei unusta seda kunagi  — lõigatud teksad, mingid kivikesed, joonistatud seinad… Kui pärast hakkad mõtlema, on need kõik armsad momendid, mida ei unusta kunagi.»

Iga naine unistab ja ka Irina suleb silmad. «Kui panen silmad kinni ja unistan, on see meri, päike, puhkus ja lapselapsed kõrval…» Ta lööb silmad lahti ja elustub: «Ootan neid. Kui nad saan, siis olen õnnelik!» teab tulevane vanaema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles