Vaata, milline näeb välja miljardeid maksnud pulm (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell kandmas moelooja Elie Saabi pulmakleiti.
Modell kandmas moelooja Elie Saabi pulmakleiti. Foto: THIBAULT CAMUS/AP

Venemaa miljardäri Mikhael Gutserievi 28-aastane poeg Said Gutseriev abiellus oma kallima, 20-aastase Khadija Uzhakhovsiga ja nende pulmapidu võtab lausa sõnatuks.

Toome Daily Maili abiga teieni mõned faktid selle uhke pulma kohta.

Pulmapidu toimus Moskvas luksuslikus restoranis Safisa, mis oli üleni ehitud värskete lilledega. 

 

Pruudi kleit, mille autoriks oli tunnustatud moelooja Elie Saab, maksis erinevatel andmetel sadu tuhandeid dollareid. Pruutkleit toodi kohale Pariisist ja see olevat kaalunud 11 kilogrammi. Uhke kleidiga liikumiseks vajas pruut nii mõnegi abilise tuge. Võib ju kõlada üsna tüütult, kuid kleit nägi tõeliselt muinasjutuline välja. Lisaks kaunile kleidile oli pruudil ka kleidiga sobiv tiaara ja käekott.

 

A photo posted by @_wedding_world on

Väidetavalt oli pulmade maksumus üks miljard dollarit (üle 883 000 000 euro), kuid sellele lisandusid veel näiteks esinejate palgad. Pulmapeol esinesid Jennifer Lopez, Enrique Iglesias ja Sting.

Jennifer Lopez tegi oma esinemise ajal nalja, et tema jaoks oli selle õhtu kõige keerulisem asi pruutpaari nimede meelde jätmine. Lopez jõudis oma esinemiste vahel isegi kostüüme vahetada. Pärast pulmi olevat Lopez käinud Moskva uhkeimas juveelipoes, mis pandi lausa kaheks tunniks kinni, et lauljanna saaks seal segamatult ehteid valida.

Oma etteaste tegi ka Enrique Iglesias, kes kandis mugavalt teksaseid, T-särki ja nokamütsi. Muuseas esitas ta üht oma kuulsaimat lugu «Bailando».

Pulmatort oli lausa üheksakordne ja ehitud valgete ning punaste lilledega.

Kuuldavasti ei piisanud pruutpaarile ainult Moskva pulmast, väidetavalt jätkuvad nende pulmad peagi Londonis, kus peaksid esinema Beyonce ja Elton John. 

Vaata pilte _wedding_worldi Instagrami lehelt!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles