Pruudi ilu ABC

Kristina Herodes
, moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruudi ilu ABC
Pruudi ilu ABC Foto: Bulls

Oma pulmapäeval tahab iga naine olla kõige kaunim maailmas. Aga usu mind – kallima silmis oled sa seda niikuinii, ka sassis pea ja puhta palgega. Niisiis pole stressamiseks mingit põhjust! Unusta muretsemine, sest see on suurim iluvaenlane. Vajad vaid aega, rahu, rõõmu ja näputäit nippe.

Foto: PantherMedia

Tea, et pulmailu ettevalmistus ei alga mitte hommikul, vaid juba eelmisel õhtul – sel juhul on sul aega rahulikult naudingutele pühenduda, juukseid ja nahka hellitada ning korralikult puhata. Siin on kuldaväärt kavalused kaunistavaks iluteraapiaks, hommikuvärskenduseks ja jumestuseks. Soengu soovitame teha asjatundja juures – see peab olema tingimata vaadeldav igast küljest ja eriti palju pilke püüab sinu kaunis kukal. Selja taga meil aga kellelgi silmi ei ole, nii et osavusest üksi siin ei piisa.

Eelmisel õhtul: iluteraapia

Iluuni on sinu parim sõber! Tee kõik, et saaksid korralikult ja kvaliteetselt välja magada, olgugi et ärevus on sees ja segab püha üritust nii, mis jaksab. Õhuta tuba kindlasti jahedaks ning su selged silmad ja särav nahk tänavad sind hommikul. Nahk taastub ja uueneb puhkuse ajal ka iseenesest, kuid sellele on võimalik siiski kaasa aidata. Samuti on täiesti reaalne märgatavalt parandada juuste väljanägemist.

Foto: Martin Perens

1. Shiseido Ibuki Bauty Sleeping öömask 80 ml 48.- Õhtul näole kantav geelmask kindlustab sinu nahale võrratu virgutava ööune isegi siis, kui sa ise päris rahulikult ei maga. Kontsentreeritud E- ja C-vitamiin aitava naha loomulikule uuenemisele kaasa, fütoplankton annab energiat ja elustab jumet. Maskil on õrn, teraapiline ja head und soodustav aroom. Ärgates vaatab vastu klaar, särav, värske nägu, palged on pehmed ja niisutatud, paitusteks ja hellitusteks häälestatud.

2. Lumene Bright Now Vitamin C hüaluroonessents 19.50 Niisutus on naha ilu alus ja just seda see arktilise muraka ekstraktiga seerum teeb – kaks eri hüa-luroonhapet niisutavad, siluvad kortsud ning muudavad palged siidiseks. C-vitamiin paneb naha särama.

3. Garnier Ultra Doux Mythic Olive juuksemask 4.30 Rikkalik mask silub ja toidab juukseid, kaotab kahu ja karvasuse, annab imekauni läike, kuid ei muuda juukseid raskeks. Lihtsalt su kiharad näevad tähtsal päeval välja märgatavalt siidisemad ja tervemad ning eriti teeb lisahoolitsus sind rõõmsaks hiljem fotosid vaadates.

Samal päeval: värskendav maagia

Häälesta end juba hommikul positiivselt, ees on imeline päev! Hellitavad aroomid, sätendav päikesepai ja ettevalmistavad seerumid nahale, mistõttu vajad märksa vähem meiki ja see ka püsib palju paremini. See pole mingi töö, iseendaga tegelemine on puhas nauding! Ära unusta kõige krooniks lisada piisakest luksuslikku parfüümi, eelistatult päris uut või sellist, mida sa iga päev ei kanna. Just lõhn on see, mis ainulaadse päeva sulle ka aastaid hiljem kõigis oma värvides ja varjundites meelde suudab tuua.

Foto: Martin Perens

1. Dove Purely Pampering pojengi-vahukoore dušigeel 3.39 Mõnus aromaatne dušš, mis lõhnab täpselt nii, nagu pruudi buduaar lõhnama peaks. Õrn sulfaadivaba geel puhastab naha tasakaalu rikkumata ja niisutab nii palju, et kehakreemi pole tarviski.

2. Biotherm Autobronzante isepruunistuv geel 200 ml 28.99 Õrnalt lõhnav geel niisutab nahka, kingib kerge ja loomuliku suvekuldse jume ning jätab nahale jumalannaliku sära. Imendub ja toimib kiiresti, võid seda kasutada ka samal hommikul. Sobib nii kehale kui ka näole, kuid väldi juuksepiiri, kulme ja silmalauge.

3. Kiehl’si Hydro-Plumping Re-Texturizing seerum-kontsentraat 50 ml 49.99 Kanna see kerge tekstuuriga siluv ja niisutav seerum esimese sammuna meigi alla – nahk on silmanähtavalt õnnelikum, ühtlasem ja siledam ning jumestus püsib läikima hakkamata märgatavalt kauem. Sisaldab 15% glütseriini ja shiso-lehe ekstrakti.

4. Clarins Lip Perfecting Base niisutav ja püsivust lisav huulemeigi alus 18.50 Imehea lõhnaga huulebaas on nagu paitav palsam, mis teeb huultel tuju heaks, kuid pikendab märgatavalt ka iga huulepulga püsimist.

5. Nina Ricci Eau de Parfum Légère L'Extase Caresse de Roses 30 ml 56.- Kuulsa ja kõmulise kireparfüümi L´Extase kergem, lillelisem, kuid sama meeleline ja erutav õde. Selle on komponeerinud sama meister, Francis Kurkdijan. Tundeküllane roosiakord, pojeng ja kannikesed, mille võtab oma embusse muskusearoom. Sensuaalse kalliskivina sädelev lõhn.

Foto: Bulls

Pruudimeik

Sulgkerge, kumav põhi

Igaüks tahab sel päeval endale täiuslikku nahka, aga mitte nähtavat meiki. Ja kõik see peab kestma nii päikeses, peomöllus kui ka kirglikes kallistustes. Nüüdisaja kavalate meigitoodetega on selle saavutamine ka täiesti reaalne, hoidu vaid kiusatusest end liiga paksult katta. Valgustpeegeldavad tehnoloogiad tagavad täiusliku kuma isegi läbikumava meigipõhja puhul ja värsket loomulikkust ei ületa miski muu!

Foto: Martin Perens

1. Shiseido Synchro kauapüsiv juemstuskreem 30 ml 51.- Ülimalt mõnus kerge koostis laotub nahale imeõhukeselt, katab suurepäraselt ja näeb välja täiuslikult loomulik. Ning see ilu püsib – micro-fit-polümeerid saavad hakkama liigse rasu ja niiskusega, time match-puuder hajutab valgust. Hooldav koostis hoiab naha pehme ja õnnelikuna.

2. Diorskin Nude Air särapuuder Glowing Pink 57.66 Imekerge loor ei mõju nahal üldse nagu meik, kuid ühtlustab naha ja toob esile kauni kuma.

3. Guerlain Météorites Voyage särapärlid kompaktpuudri kujul 146.30 Segunevad värvipigmendid ja teemantpuuder annavad nahale korrigeeriva kuma, ühtlase tooni ja tõelise muinasjutuprintsessi ebamaise jume. Ultrapeen tekstuur – nahale jääb vaid sära, puudrit ei märka keegi ja seda pole ka tunda.

Selged silmad

Pruudimeik võib olla just sellist stiili, nagu oled sina – pole vähimatki vajadust sel tähtsal päeval kellekski teiseks muutuda! Kui sa end tavapäraselt ei jumesta, võiks tänagi kastevärskena ilmuda, kui aga eelistad rohkelt grimmitrikke, ei käsi keegi end tagasi hoida. Tasub vaid teada, et loomulikku ilu ei ületa ükski trikk ja pruudimeigi esmane ülesanne on võimendada sinu enese veetlust. Hoidu kiusatusest end meigimaski alla matta, see pole kaunis ega ka mitte mugav.

Klassikaline silmameik tee loomulikes toonides, kerge roosaka varjundiga. Heledaim toon kanna üle kogu lau, keskmist kasuta lauvarjutuseks, tumedaimat kontuurimiseks ja roosat lisa kraadikene kulmuluule täiendavaks värskenduseks. Kui sinu paletil roosa puudub, võid selleks kasutada ka põsepuna.

Olgugi jumestus värske ja loomulik – killuke glamuuriklassikat on omal kohal. Raami oma silmad kas või imepeenelt ning need joonistuvad märksa enam välja ning ka ripsmerida näib tihedam. Uskuda võib, et iga külaline püüab sinust telefoniga pilti teha – nende optikat arvestades tasub silmade rõhutamine samuti ära, et need iga kvaliteediga piltidel ilmekalt esile tuleksid.

Foto: Martin Perens

1. Isadora kevadmeigi silmapalett Nude Rose 15.75 Loomulik helendus, mahe šokolaadikarva varjutus ja hõrgud värsked roositoonid – ideaalne abimees maalimaks endale ilmekad, avarad, ruumilised, kuid samas värskelt kütkestavad pruudisilmad.

2. Dior Fusion, monolauvärv, Equinoxe 34.56 Sädelev, kergelt vaskse kumaga lauvärv lisab pilgule ruumilisust ja püsib kas või hommikuni.

3. Pupa Vamp! Stylo lainer, tumepruun 13.- Šokolaadipruun lainerijoon jääb mustast õrnem ja loomulikum, kuid raamib silmad sama sensuaalselt. Üksnes sina näid haldjalikult palju noorem välja.

4. Avoni Big & False superpikendav ripsmetušš 8.- Võlub ette tõelised süütukese muinasjutuprintsessi silmad. Kui sa just liigutuspisarate merre uppuda ei plaani (sel juhul eelista veekindlat), siis püsib samuti igati eeskujulikult ega ärrita silma.

Roosinupuhuuled ja küüned

Pulmapäeval eelista värskeid toone, kergetest roosi- ja korallipunastest piisab täiesti. On puhtalt maitseasi, kas sulle meeldib puna, mis püsib oma kohal vapralt nagu tinasõdur, või eelistad pehmet tunnet huultel, mida muside vahepeal veidi lisada. Mõlemat pidi on elu ilus, ju jätkub tarkust teravatest kontuurjoontest ja liialt tumedatest toonidest eemale hoida.

Foto: Martin Perens

1. Miss Pupa eriti särav geeljas huulepulk, toon Fair Pink 13.75 Usu, just seda tooni haldjad kannavadki! Päikesekiiri püüdev sillerdus on tegelikult väga kaval valik – su huuled näivad võrratud ka siis, kui kontuuri tegemata jätad ja puna üsna muretult suule kannad, kuna sädelus hajutab huulte piirjooni.

2. Dr.Hauschka mahlane marjatoonis huulepulk 15.50 Läbikumav toon, pehme sametine tunne ja niivõrd looduslik koostis, et söö või pearoaks. Kui sulle on eeskätt oluline, et sina ega kallim kogemata keemiat ei neelaks, on see puna ideaalne valik.

3. Karaja Wonder Fix vedel huulevärv, toon 2, 17.- Püsivuse maailmameister, millega suudle palju tahad, ilma et kallis peiu grammigi su meigist osa saaks.

4. Pupa Lasting Color, velvetmatt küünelakk, toon Sugar Peach 5.90 Imehõrk, haldjalik toon ja moekalt matt viimistlus.

Foto: PantherMedia
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles