Vaata pilte: miljardär Elon Muski ema on 50 aastat modellina töötanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljardär Elon Musk.
Miljardär Elon Musk. Foto: MICHAL CZERWONKA/NYT

Tuntud miljardäri Elon Muski ema Maye Musk alustas oma modellikarjääri juba 15-aastaselt. Naise isiklikult veebilehelt võib lugeda, et ta on osalenud tuntud kosmeetikabrändide Clinique'i ja Revloni reklaamikampaaniates.

67-aastane Maye Musk näeb endiselt imekaunis välja ja tegutseb modellina. The Cut ajakiri palus naisel paljastada mõned nipid, kuidas püsida niivõrd heas vormis. Kusjuures, tegemist pole pelgalt nõuannetega, mida naine on oma karjääri jooksul omandanud - Maye Musk on õppinud toitumisnõustajaks ja tal on ette näidata koguni kaks magistrikraadi.

1. Ära loobu gluteenist, kui sul pole gluteenitalumatust ja ära proovi trendidieete

«Ma ei poolda trendikaid dieete ega toidulisandeid. Ma ei soovitaks kellelgi ka gluteenist loobuda, kui inimesel pole gluteenitalumatust,» sõnas Musk.

 

A photo posted by Maye Musk (@mayemusk) on

2. Ära näljuta ennast

«Mul on alati mõni snäkk kaasas, näiteks pähkleid või kuivatatud ploome. Mulle ei meeldi näljatunne. Kui sa oled näljane, siis hakkad silmadega toitu otsima ja peaaegu kunagi ei eelista inimesed sel hetkel salatit, alati võetakse muffineid või midagi sellist. Seega ma ei lase endal nälga tunda. Ma näksin midagi, kuni on õige söögikorra aeg,» paljastas kogenud modell oma saladusi.

 

A photo posted by Maye Musk (@mayemusk) on

3. Söö ube

Paljud dieedid ei soovita ube süüa, kuid Musk armastab neid ja soovitab teistelegi. Ta valmistab oasuppi, milles on lisaks ubadele tomatit ja erinevaid maitseaineid ning joob päevas vähemalt tassi oasuppi. «See on väga toitev. Uurimused on kinnitanud, et ubade söömine võib eluiga pikendada,» nentis Musk.

 

A photo posted by Maye Musk (@mayemusk) on

4. Kui lähed välja sööma, ära pinguta toiduga üle

Ta tõi näiteks ühe korra, kui käis restoranis, kus pakuti lambaliha, mis on tema suur lemmik. Naise sõnul sõi ta restoranis peamiselt juurvilju ja palus lambatüki kaasa pakkida ning sai sellest kodus veel mitu söögikorda teha. «Sel viisil ei võta inimene kaalus juurde,» ütles Musk. 

 

A photo posted by Maye Musk (@mayemusk) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles