Näitlejad, kes vihkavad oma kõige kuulsamaid rolle

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Titanic».
Kaader filmist «Titanic». Foto: /Caters News Agency

Näitlejad peavad sageli end taaslooma ja leidma endast üles just selle tegelase, kes sobituks neile antud filmirolli. Me võime ju mõelda, et kui roll on inimesele suuri summasid sisse toonud, siis on ta sellega igati rahul, ent alati ei pruugi see nii olla.

Marie Claire tõi välja viis tuntud näitlejat, kes vihkavad rolle, mis on neile kõige rohkem kuulsust toonud.

1. Robert Pattinson vihkas Edwardit ja tervet «Videviku» seeriat

Kaader filmist «Videvik» (Scanpix)
Kaader filmist «Videvik» (Scanpix) Foto: SCANPIX

Robert Pattinson on ausalt tunnistanud, et ta «vihkab Edwardit, vihkab kogu seda seeriat ja asjaolu, et kõigile see meeldib». Pattinsoni üks parimaid tsitaate Edwardi tegelaskuju kohta: «Ta on kõige naeruväärsem tegelane... mida rohkem ma stsenaariumit lugesin, seda rohkem ma teda vihkasin... pealegi ta on 108-aastane neitsi, ilmsegelt on tal mingid probleemid.»

2. Kate Winslet pole rahul sellega, kuidas ta «Titanicus» näitles

Kaader filmist «Titanic» (AP)
Kaader filmist «Titanic» (AP) Foto: /AP

Kuigi film «Titanic» pole tuntud näitlejannale vastumeelne, pole ta sugugi rahul sellega, kuidas tema selles filmis näitles. «Igat stseeni uuesti vaadates ma mõtlen endamisi: tõesti? Sa tegid seda nii? Issand... Isegi mu ameerika aktsent, ma ei suuda seda kuulata. See on kohutav,» ütles Winslet ühes intervjuus. «Näitlejad kipuvad olema väga enesekriitilised. Mul on raske vaadata filme, kus olen kaasa teinud, aga «Titanicut» vaadates mõtlen iga kord, et tahaksin selle osa uuesti teha.»

3. Adam Brody ei vihka Seth Cohenit, kuid talle ei meeldi temast rääkida

Sarja «O.C.» tegelased, Adam Brody paremalt esimene (Scanpix)
Sarja «O.C.» tegelased, Adam Brody paremalt esimene (Scanpix) Foto: /

Võimalik, et mäletate veel sellist noortesarja nagu «O.C.», kus oli veidi nohiklik tegelane Seth Cohen. Teda mänginud Adam Brody on tunnistanud, et tal polnud selle tegelase vastu midagi, kuid ta ei salli seda, et peab sellest tegelasest pidevalt rääkima. «See muutub lihtsalt igavaks,» ütles Brody ausalt. 

4. Blake Livelyle ei meeldinud Serena Van Der Woodseni tegelaskuju

Blake Lively «Kõmutüdruku» võtetel (BuzzFoto)
Blake Lively «Kõmutüdruku» võtetel (BuzzFoto) Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.co

«Kõmutüdrukust» tuntud tegelane Serena tegi näitlejanna Blake Lively kordades kuulsamaks, kui ta oli enne, ent naine on tunnistanud, et ta ise ei tahaks olla selline inimene nagu Serena. «Ma ei oleks inimesena enda üle uhke, kui ma annaks kellelegi kokaiini ja see inimene saab üledoosi või kui ma tulistaks kedagi või magaks kellegi teise kallimaga,» rääkis Lively. «Inimestele ta meeldis, aga minu jaoks oli see alati nagu kompromissi loomine – ma oleks tahtnud, et mu tegelaskuju saadaks parema sõnumi teistele.»

5. Megan Fox teadis, et «Transformerite» filmis ei keskenduta tema näitlemisoskusele

Kaader filmist «Transformerid» (BuzzFoto)
Kaader filmist «Transformerid» (BuzzFoto) Foto: /

Megan Fox lõi kaasa kahes esimeses «Transformerite» filmis, ent naine tunnistas, et näitlemisoskusega polnud seal midagi pistmist. «Inimesed saavad ise ka aru, et need filmid ei rõhuta kellegi näitlemisoskust. Kui ma ise sellest aru sain, siis muutus kogu protsess palju lõbusamaks ja ma teadsin, et kui võte algab, siis ma pean kas jooksma, karjuma või tegema mõlemat,» sõnas Fox. Hiljem antud intervjuudes nimetas naine režissöör Michael Bayd koguni «õudusunenäoks» ja meenutas, kuidas ta pidi kord Bay Ferrarit pesema ning väitis, et Bay käskis tal filmide jaoks ka rohkem päevitada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles