Vaata, kuhu tasub kindlasti minna 13.-19. veebruaril

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine komöödia "Klassikokkutulek" on kinodes juba reedest 19. veebruarist.
Kodumaine komöödia "Klassikokkutulek" on kinodes juba reedest 19. veebruarist. Foto: Tootja foto

Sel nädalavahetusel tähista sõbrapäeva ja uudista turismimessile, uuel nädalal võta plaani kuum kodumaine komöödia ja Lindpriide kontsert.

SÕBRAPÄEV

Sõbra- või valentinipäev – nimetus pole oluline, hea võimaluse kallimat ja sõpru meeles pidada annab see päev igal juhul. Kes kingib lähedasele punase roosi, kes elamuse, mis on meeles ka aastate pärast. Mõned vihjed, kuhu kallim sel nädalavahetusel viia: laupäeval toimub Tartus Pauluse kirikus heategevuskontsert, kus teevad kaasa Eeva ja Villu Talsi, Mari Kalkun, Kristiina Ehin ja Silver Sepp. Pühapäeval astub Tallinnas Vabal Laval üles vokaalansambel Estonian Voices. Saku mõisas saab nautida kontsert-õhtusööki Alen Vezikoga. Kõue mõisas kõlavad Laura Remmeli tuntumad palad. Muusikaelamusi leidub igale maitsele!

MESS

Tihaste siutsumine tõotab juba kevadet ja järjekordne TourEst toob lähemale reisihooaja. Tallinnas Eesti Näituste messikeskusesse on sel nädalavahetusel oodatud nii need, kellel on sihtkoht juba välja valitud, kui ka need, kel plaanid veel pidamata. Olgu su unistuseks siis suusareis, lend soojale maale või spaapuhkus Eestimaal, messilt saad mõtetele kinnitust ja küsimustele vastuseid. Head pakkumised, mängud, loosimised, kontserdid ja palju muud huvitavat käib nagunii asja juurde.

KONTSERT

Millal siis veel kui mitte vabariigi aastapäeva eel meenutada eestlasi, kes olid sunnitud omaaegsete suurriikide sõjamängudes kaasa tegema, peas vaid üks mõte – saaks kord tagasi koju. Ansambel Lindpriid koosseisus Toomas Lunge, Jaan Sööt ja Indrek Kalda tuletab neid mehi meelde sõdurilauludega oma uuel albumil «Mundrid kapis» ja korraldab sel puhul 28. veebruarini kestva tuuri mööda Eestimaad.

FILM

Sellist kodumaist komöödiat oleme juba ammu oodanud – tuleval reedel üle Eesti esilinastuv «Klassikokkutulek» pakub ohtralt naljakaid olukordi meie parimate näitlejate osavõtul. Kooli lõpetamisest on möödas 25 aastat ja kolm klassivenda (Mait Malmsten, Ago Anderson ja Henry Kõrvits alias Genka), kelle eredaimad unistused on jäänud kas saavutamata või vajunud kaugele unustuse hõlma, asutavad end vastumeelselt kokkutulekule. Enne veel otsustavad nad aga linna peal noorust meenutada ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles