Veet Mano emotsioonidest ja inimloomusest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veet Mano
Veet Mano Foto: Rasmus Kooskora

Pühade eel on kõigil taas võimalus kohtuda armastatud Veet Manoga. Sel korral külastab ta Tallinna, Tartut, Viljandit ja Põltsamaad ning esimest korda kohtub abivajajatega ka Ida-Virumaal Jõhvis.

Osho Meditatsioonikeskuse üks loojatest Krista Randroo ütles, et Veet Mano sagedaste külaskäikude põhjuseks on meie meeldivad, armsad ja soojad inimesed ning Eesti kui paiga võimas ja hea energia. «Ta naudib Eestis käimist ja seda, et inimesed ootavad teda siin pikisilmi,» lisas ta.

Veet Mano õpetab inimesi, kuidas tema loodud ainulaadsete ja efektiivsete tehnikate abil kaela- ja seljahädadest jagu saada ning selliste oskustega saab asjad selgeks õppinud inimene teisigi aidata.

Toome teieni Veet Mano tsitaate emotsioonidest ja inimloomusest:

• Kui inimesed mõistavad, et on olemas võimalus kasvada meditatsioonis ja sügavamas armastuses, avaneb neis midagi uut ja olulist. 

• Tugeva allasurutud viha vallandamine kellegi teise peale loob suure segaduse või käivitab koguni hävitava ahelreaktsiooni.

• Täna on suurepärane päev oma elu elamiseks. Täna võime me elada topelt!

• Arusaam emotsioonide toimimisest on peaaegu kõigi probleemide võti.

• Me tuleme alati võitjaks, kui me teeme midagi teadlikku, et osa neist kinnikiilunud emotsioonikihtidest eemaldada.

• Meil on vastutus leida tee loovuse ja sügavama mõistmise toomiseks igasse asja, mida me oma praeguses elus teeme.

• Kui me avame oma intuitsiooni, avame oma ülemeelelised võimed ja suudame oma sisetaju abil juba varem aru saada, mida tuleks teha,siis pole meil vaja oodata, kuni tõeline katastroof kätte jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles