Eradetektiiv paljastab kuus šokeerivat fakti petjate kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Jack Roberts on alates 1993. aastast tegutsenud eradetektiivina, kelle peamiseks eesmärgiks on petjaid vahele võtta. Vice uuris temalt, mida ta on aastate jooksul petjate kohta õppinud.

1. Kui naine aimab, et mees petab teda, siis tavaliselt on tal õigus

Robertsi kogemused on näidanud, et kui mees kahtlustab naist petmises, siis tavaliselt on tegemist paranoilise meesterahvaga. Kui aga naine kahtlustab meest petmises, siis enamasti on tema kahtlused õigustatud. Naised pöörduvad eradetektiivi poole tavaliselt sellepärast, et nad tunnevad, et neil pole muud võimalust. Mehed teevad seda aga siis, kui nad kahtlustavad, et miski on korrast ära, ja nad soovivad selgust saada.

2. Vahel võib «petmise» taga olla hoopis salajane narko- või hasartmängusõltuvus

Ent ka seda võib pidada valetamiseks ja sellised asjad annavad alust partnerit mitte usaldada.

3. Mõned inimesed elavad tõesti kaksikelu

Robertsil on olnud ka selliseid juhtumeid, kus ta sai teada, et mees elas nädala sees oma abikaasaga, kuid nädalavahetusel oli ta koos naisega, kellega tal oli ühine laps. Selline kaksikelu olevat kestnud koguni 16 aastat ja abikaasa sai sellest teada alles pärast mehe surma.

4. Kliendi jälitamiseks tuleb olla valmis kõikjale reisima

Robertsi sõnul on tal alati kaasas pass ja sularaha, sest vahel peab ta seiklema erinevates linnades, et oma klientidel silma peal hoida. Võib-olla kavatseb inimene just ärireisil olles oma armukesega kokku saada ja Roberts ei tohi sellist asja kahe silma vahele jätta.

5. Inimesed võivad jäljetult kaduda

Aastaid tagasi palkas üks naine Robertsi selleks, et ta otsiks üles naise 84-aastase abikaasa. Mees olevat ühel päeval läinud poest saia tooma, kuid ei tulnudki tagasi. Robertsil kulus kaks kuud enne, kui ta lõpuks mehe üles suutis leida, sest mees oli oma jälgi niivõrd hoolikalt varjanud. Selgus, et mehel oli teine naine, kelle juures ta sel ajal oli elanud.

6. Petjate arv pole aastatega tõusnud, alati on petetud

Robertsi hinnangul ei esine praegusel ajal rohkem petmist kui aastaid tagasi. Ta on veendunud, et inimesed on alati valetanud ja petnud, kuid tema aitab seda päevavalgele tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles