Marin grupiseksist: kuidas, kellele ja milleks?

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Grupiseks on päris suur tabu. Mõeldes miks, tuli esimesena pähe, et seks on üldse väga isiklik teema. On tõesti, aga kui headele sõbrannadele võin öelda, et eile ei tulnud ma linna peale, sest otsustasin õhtu hoopis voodis veeta, siis vaikimisi eeldatakse, et see magus õhtu oli kahele. Ei mõtle nemad ega valgusta lähemalt minagi, et osavõtjaid võis äkki rohkemgi olla.

See jääks või jääb minu eriti isiklikuks hingesaladuseks. 
Seks on mäng ja grupiseks selle edasiarendus järgmisele tasandile ja piiride laiendamine. Oma partneriga sellest rääkides tuli ka välja, et ta oleks nõus kaasa lööma, aga nii suur huviline pole, et seda spetsiaalselt organiseerima viitsiks hakata. Õnneks on ta vähemalt üle kompleksist, et kui kaks meest korraga voodis, on neist üks raudselt pede, kes vaest heteromeest salakavalalt ära tahab kasutada. Võtab teemat nii, nagu see tegelikult ongi – erootiline unelm, mis võib kuklasse tiksuma jäädagi. Lisaks ei näri teda peale selle teema arutamist enesekindlusetus, et mulle temast ei piisa.

Tihti unistavad mehed voodijagamisest kahe naisega korraga, andmata endale reaalselt aru, kui füüsiliselt raske see olla võib. Sina, keskmise seksuaalse kaliibriga mees, mäletad, kui palju sa pidid viimati oma naise täielikuks rahuldamiseks vaeva nägema? Tubli, korruta see nüüd kahega. Samas, kui juba nii kaugele jõutud ja kõik voodis üksteist rõõmustavad, tasub mehel magusalt meeles pidada, et kui kiisud omavahel mängimisest tüdinevad, ootab teda topeltpaar tänulikke käsi ja huuli ees.

Pornofilme ei tasu eriti reaalsesse ellu mõelda, päriselt ei saa üheks pealtnäha sujuvaks seksiks erinevaid kaadreid kokku lõigata. Tavainimesed pole kogenud ja hästi motiveeritud näitlejad, kellel on kaadri taga sõna otseses mõttes abistavad käed ootamas. Eriti esimesel korral on oodata hoopis rohket kohmetumist ja ideaalne koostöö ning sünergia ei teki laest. Arglikuvõitu mees tunneb hoopis kurbust ja häbitunnet, kui avastab, et alasti naine tema ees on küll seksikas nagu kurat, aga teise mehe riist ei mõju erutusele üldse hästi, jäta või püha üritus katki.

Sina, keskmise seksuaalse kaliibriga mees, mäletad, kui palju sa pidid viimati oma naise täielikuks rahuldamiseks vaeva nägema? Tubli, korruta see nüüd kahega.

Kuidas siis grupikas reaalsusesse tuua?

Soovituseks omalt poolt: grupikas pole teema, millega teist alandada, tundeid välja pressida või ultimaatumeid esitada. Sellist asja peale surudes võib põhimõtteliselt minna ja magamistoa voodi alt asjade pakkimiseks kohvri välja sikutada. Kuid huvi suurema seltskonna vastu voodis ei tähenda sugugi, et nüüd kogu viljaka ea jooksul enam nn tavaseks ei huvita ega rahulda. Võib minna hoopis vastupidi, pärast äraproovimise kogemust loksuvad peas soovid paika, fantaasiad on rahuldatud ning oma kaasa kõrvale kedagi rohkemat ei igatsetagi. Kes ei soovi oma kaasat kellegi teisega koos näha, ei pea ju sellist üritust organiseerima ja kui ühele pole see vastuvõetamatu, siis seda koos ei tehtagi. Kas teise selja taga ja salaja, jääb juba asjaosaliste südametunnistusele.

Teoorias unistatakse täielikust eufooriatundest, kui aga mõtteid veidikenegi praktika suunas pöörata, tulevad mängu reaalsed mured haiguste ja omavahelise sobivuse üle. Võõraga ei suuda end vabaks lasta, tuttava peale oleks armukade. Inimlik on veidi pabistada selle pärast, mis saab siis, kui internetituttavaga saadaksegi kokku ja ei teki omavahelist seksuaalset klappi. Kui aga lisapartneriks valitakse ammune sõber, siis kuidas talle edaspidi otsa vaadata? Kas näengi teda edaspidi vaimusilmas minu meest silitamas?

Kas oled valmis nägema, kuidas su kaasa teise puudutusi naudib? Suudad üle olla ja mitte seda talle edaspidi ette heita, eriti kuna otsustasite osaleda ju ühiselt? Võtad erutava seigana, kui teine su kallimat kirehoos oma kepinukuks nimetab? Kui ei, võib kolmele veidi kitsaks jääda. Kui aga jah, tõmmake kardinad ette ja tehke oma salaunistused teoks!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles