Imekaunis modell Miranda Kerr paljastas oma ilu saladusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miranda Kerr.
Miranda Kerr. Foto: MCMULLAN CO/SIPA/MCMULLAN CO/SIPA

Tippmodelli Miranda Kerri peetakse maailma üheks kaunimaks ja edukamaks naiseks. Seega pole mingi ime, et kui selline naine soostub oma ilunippe jagama, kuulavad kõik hoolikalt.

Daily Mail uuris 32-aastaselt Kerrilt, millised on tema hästi hoitud ilunipid ja kuidas peab ta vastu arvestades seda, et tal on üsna tihe graafik. «Mul on pärastlõunane teerituaal, mis aitab mul lõõgastuda, kuid lisaks sellele mediteerin ma terve päeva vältel – vahel kasvõi 10 minutit,» rääkis tippmodell ja lisas, et kasutab ka spetsiaalseid masseerivaid matte, mille peal saab lamada ja stressist vabaneda. Kerr sõnas, et kannab seda matti endaga reisides alati kaasas.

Lisaks sellele armastab modell infrapunasauna, mis mõjub kehale puhastavalt ja parandab üldist heaolutunnet. 

Reuters
Reuters Foto: Reuters/ScanPix

Kerr, kes on üles astunud Victoria's Secreti moe-show'del ja teinud koostööd Reeboki, H&Mi ning Swarovskiga, toitub ka väga tervislikult. Hommikuti armastab Kerr juua rohelist smuutit, mis on rikkalik vitamiinide ja mineraalide poolest. «Joon seda igal hommikul. Tavaliselt panen selle sisse sidrunit ja väga palju erinevaid rohelisi vilju. See mõjub immuunsüsteemile hästi, on kasulik tervisele, nahale ja silmadele,» jutustas ta.

Toidu kohta rääkis Kerr, et talle meeldib süüa väga lihtsalt valmistatud roogasid. Tippmodelli menüüs on palju värskeid orgaanilisi toiduaineid. Ta tunnistas, et jälgib ka veregrupi dieeti ja üritab kinni pidada 80/20 reeglist – 80 protsenti ajast toitub ta tervislikult, kuid aeg-ajalt lubab endale ka patustamist (20 protsenti ajast). 

Miranda Kerri ja Orlando Bloomi kooselust sündis poeg Flynn.
Miranda Kerri ja Orlando Bloomi kooselust sündis poeg Flynn. Foto: SCANPIX

Miranda Kerr julgustab ka oma poega Flynni sarnaselt toituma. «Mul on vedanud – ta armastab väga värskeid puu- ja juurvilju süüa. Lisan tema mustikasmuutile vahel brokolit – ta ei saa arugi, kuid talle maitseb see,» jagas Kerr oma nippe.

Kui rääkida treeningust, ütles modell, et talle meeldib kogu päeva vältel aktiivne olla ja igal hommikul teeb ta mingit harjutust, et ainevahetust «käima tõmmata». Ta lisas, et keskendub peamiselt treeningutele, mida ta siiralt naudib – näiteks teeb ta joogat, pilatest, balletist inspireeritud tantsutrenni, ujumist ja tal on ka personaaltreener, kes koostab talle treeningkavasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles