Noor naine paljastab raha eest abielumeeste truudusetuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Wade
Amy Wade Foto: /Caters News Agency

28-aastane Amy Wade teenib lisaraha sellega, et seab abielumeestele lõkse testimaks, kas nad on truudusetud või mitte.

Surreyst pärit noor naine on enda sõnul paljastanud juba üle saja abielumehe salaelu, vahendab Daily Mail. Selleks, et mehi petmisega vahele võtta, hakkab ta nendega sotsiaalmeedia vahendusel flirtima ja seab meestele lõkse, mis kinnitavad truudusetust. 

Apteekrina töötav Amy võtab nädalase tööotsa eest 20 naela. Meeste vahelevõtmisega tegeleb ta oma vabal ajal, sest see on talle põnev väljakutse ja meelelahutus. Meestega rääkides on ta just nii meelas või häbelik, kui töö tellinud naised soovivad. 

Väljavõte vestlusest abielumehega. Foto: Caters News
Väljavõte vestlusest abielumehega. Foto: Caters News Foto: /Caters News Agency

«Mulle väga meeldib petjaid vahele võtta,» kiidab ta. «Mõned mehed, kellega räägin, on nii vulgaarsed ja rõvedad, et see on tõesti šokeeriv. Ühe mölakaga rääkisin neli nädalat ja lõpuks palus klient, et ma teeks mehele ettepaneku kokkusaamiseks. Mees oli nõus ja minu õuduseks pani ette, et ta saaks minu peal oma vägistamisfantaasiaid välja elada.»

Üks teine mees oli Amy sõnul nii ennast täis, et kohe alguses oli aru saada, kellega on tegu. «Juba paari päevaga hakkas ta saatma endast paljastavaid pilte, kutsus nende korterisse ulakat nädalavahetust veetma ja nimetas enda naist «paksuks» ja «lolliks». Ma teadsin, et ta naine oli vapustavalt kaunis. Nädala lõpus blokeerisin ta ära ja saatsin asitõendid naisele. Loodan, et ta lõi oma mehele munadesse.»

Väljavõte vestlusest abielumehega. Foto: Caters News
Väljavõte vestlusest abielumehega. Foto: Caters News Foto: /Caters News Agency

Abielude purunemine Amyt ei morjenda, sest kui naised pöörduvad kindluse saamiseks tema poole, on neil tavaliselt kahtlustusteks põhjust. «Ja kui sa oma meest ei usalda, siis minu töö on sulle rahu tuua,» leiab ta. «Ma saan kogu protsessist suure naudingu, see on nii põnev. Juba siis, kui ma näen, et mölakas kirjutab midagi, hakkan oletama, mis ta võiks järgmiseks öelda.»

Oma uue lisatööga on Amy tegelenud kõigest neli kuud, aga juba on ta aeg väga tihedalt sisustatud. Ühel nädalal oli tal korraga koguni 18 klienti. 

Peale Amy töötab cheatingrat.com saidil veel teisigi naisi. Kõik nad kasutavad iseenda sotsiaalmeediakontosid ja ettekirjutatud nippe, kuidas vestlust alustada, et mehed ei saaks nende tegevusest aru. «Olukord peab meestele tunduma võimalikult realistlik. Tavaliselt ütlen mehele, et kolisin just tema lähedusse ja lisan suvaliselt uusi sõpru, et uute inimestega tuttavaks saada. Mölakad jäävad alati konksu otsa. Siis ütleb klient oma äranägemise järgi, kuidas ma peaksin edasi käituma – kas flirtima hakkama või vaatama, kas mees tahab olukorda ise edasi juhtida.»

Amy. Foto: Caters News
Amy. Foto: Caters News Foto: /Caters News Agency

Mõni mees ütleb kohe ära, et on abielus ja pole kõrvalsuhetest huvitatud. Naise sõnul on see värskendav, sest seda juhtub harva. Enamasti on mehed väga rõõmsad, et saavad tutvuda kena noore naisega, kes on kolinud uude kanti ja tahab tutvusi sobitada. 

«Kõigest 20 naela eest nädalas tegelen meeste lõksumeelitamisega oma vabal ajal, lõunapausidel, vannis, kui olen sõpradega väljas. Login sotsiaalmeediasse nii nagu iga teine inimene ja võimalusel vastan sõnumitele. Kui vastaksin kogu aeg, tunduks see kahtlane,» selgitab ta.

Veebilehel tegutsevad naised suhtlevad ainult nende meestega, kes elavad neist kaugel. Kogu suhtlus toimub kirja teel ja telefonis ei räägita. 

Väljavõte vestlusest abielumehega. Foto: Caters News
Väljavõte vestlusest abielumehega. Foto: Caters News Foto: /Caters News Agency

Amy tuttavad on juba harjunud, et mõnikord teeb naine Facebookis veidraid asju. Näiteks märgib ta end osaliseks suvalistele üritustele, et tema jutt tunduks meestele usutavam.

Petvate meeste paljastamine pole naisele kunagi igav. Kuigi ta on rääkinud juba nii paljude võõraste meestega, suudavad nad teda siiani üllatada. Hoolimata sellest, et Amy elu keerleb ümber petjate, loodab ta tulevikus kogeda tõelist armastust. Kui tal peaks kunagi tekkima oma partneri suhtes kahtlusi, kasutaks ta ka ise teenust, mida praegu teistele naistele osutab. 

Cheatingrat.com statistika näitab, et 82 protsenti meestest, kellega neiud suhtlevad, on ülimalt flirtivad. 40 protsenti neist soovivad naistega kokku saada, 22 protsenti neist tahavad seda seksi eesmärgil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles