Millised on erinevate päikesemärkide halvimad omadused?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel võib tekkida tunne, et horoskoop paljastab meie kohta enamat, kui me oleksime osanud arvata. Päikesemärgi järgi võib kindlaks teha, milline töö sulle kõige paremini sobib, kes võiks olla su parim partner ja mis on sinu tugevaimad omadused. 

Samas võib päikesemärk reeta teistele ka seda, millised on sinu halvimad omadused. YourTango tõi välja erinevate päikesemärkide halvimad omadused, mida nad ise sooviks võib-olla teiste eest varjata.

Jäär

Jäärad on jõulised, kamandavad, domineerivad ja vahel ka ülbed. Kõik need iseloomujooned, mis teeksid Jäärast hea juhi, muudavad teda ka kannatamatuks ja sõjakaks. Jäärale meeldib vaielda ja ta ei taha kelleltki käske vastu võtta. Jäära iseloomustab kõige paremini lause: «Ma tahan seda kohe!»

Sõnn

Ühest küljest on Sõnn töökas ja usaldusväärne, teisalt on ta väga laisk, kangekaelne ja isegi lohakas. Sõnnile meeldib raha ja tal on suur isu kõige järele - ta lihtsalt ei viitsi selle nimel vaeva näha. Sõnn ei hooli sellest, kui tema taha on tekkinud autode rivi, ta liigub edasi täpselt nii aeglaselt, kui tahab ning naerab nende üle, kes ei saa temast mööda minna.

Kaksikud

Mõned võivad öelda, et Kaksikud on meeldivad ja toredad, kuid teiste arvates on tegemist kahepalgelise inimesega. Kaksikud võivad olla närvilised, nad kaotavad kergesti huvi asjade vastu ja nende mõtted võivad olla laiali paisatud. Kaksikud võivad olla ka lapsikud.

Vähk

Vähk võib olla ülitundlik ja teda ümbritsevatel inimestel võib tekkida tunne, et nad kõnnivad kui miiniväljal, teadmata, millal võib mõni nende sõna või tegu Vähi endast välja ajada. Vähk võib päeva jooksul tunda nii palju erinevaid emotsioone, et sõnast «tujukas» jääb tema kirjeldamiseks väheks.

Lõvi

Lõvi peab kogu aeg olema tähelepanu keskpunktis. Lõvi on edev, enesekeskne ja lööb tähelepanu tõttu lausa õitsele. Lõvi elab kiituse nimel ja ta esitab vestluses küsimusi vaid selleks, et jutt nihkuks tagasi tema lemmikteemale - talle endale.

Neitsi

Neitsi on tuntud sellepoolest, et ta on kitsi ja vahel ka silmakirjalik perfektsionist. Neitsil on hea mälu ja ta võib täiesti vales olukorras meelde tuletada midagi ebameeldivat, mis juhtus minevikus. Ta võib vaadata teistele viltu, kuigi tegelikult on ta ise samasugune nagu ülejäänud inimesed. 

Kaalud

Kaalud ei suudaks ka kriisiolukorras kiirelt otsust langetada, et oma elu päästa. Kaalud võivad jätta võltsi mulje, nad on pealiskaudsed ja vajavad teiste heakskiitu sama palju kui õhku hingamiseks.

Skorpion

Kamandav, kontrolliv ja süüdistav on kolm sõna, mis iseloomustavad Skorpioni halvemat külge. Skorpionile ei meeldi muutused ja ta peab meeles kõiki kordi, mil talle on tema hinnangul liiga tehtud. Skorpioni puhul ei tule kõne allagi andestamine ja unustamine.

Ambur

Amburit iseloomustab kõige paremini see, et enda arvates teab ta kõige ja kõigi kohta kõike. Ta on otsekohene, tal on alati oma arvamus, mida ta ei jäta avaldamata. 

Kaljukits

Kaljukitsed muretsevad üsna palju, ka siis, kui neil pole otseselt midagi, mille pärast muret tunda. Kaljukits võib olla jäik, töönarkomaan ja tema jaoks pole probleemiks teiste ärakasutamine, et saada seda, mida ta tahab.

Veevalaja

N-ö vaikiv karistus on ilmselt just Veevalaja poolt välja mõeldud. Miks? Sest Veevalajatel tuleb see väga hästi välja - kui nad on vihased, siis karistavad nad oma partnerit just vaikimisega. Veevalajat iseloomustavad veel sõnad külm, eemalolev ja veider.

Kalad

Kalad võiksid vähem unistada ja rohkem reaalses elus kohal olla. Kalade jaoks on aga reaalsusega toimetulek tõeline väljakutse, kuna nad ekslevad pidevalt oma fantaasiamaailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles