Ajakirja Elustiil nädala soovitused

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvisvaheline kassinäitus toimub 17.-18. oktoobril 2015 Tallinna lauluväljakul.
Rahvisvaheline kassinäitus toimub 17.-18. oktoobril 2015 Tallinna lauluväljakul. Foto: Toomas Tatar

Näitus, jääetendus, muusika, raamat.

KASSINÄITUS

Cornish Rex, Devon Rex, bobtail, manx – ah et kes need sellised on? Kassid loomulikult! Kõigi nende uhkete ja natuke vähem uhkete tõugude esindajaid saab näha täna ja homme Tallinna lauluväljakul rahvusvahelisel kassinäitusel. Ja muide, see on ainus näitus Eestis, kus osalevad ka kodu otsivad kiisud, kes võistlevad kodukasside kategoorias. Äkki on just sinu kodus pärast näitust üks värske võitja?

ETENDUS

Kas iluuisutamine naelutab sind alati televiisori ette? Kui jah, siis ära maga maha pühapäeval Tondiraba jäähallis toimuvat jääsõud «Kings on Ice». Kavas on kahekordse olümpiavõitja Jevgeni Pljuštšenko kauneimad tantsunumbrid, teiste tšempionide fantastilised etteasted ning peadpööritavad trikid jääakrobaatidelt. Reklaam tõotab vapustavat elamust – ja meil pole ju põhjust selles kahelda!?

MUUSIKA

Tuleval nädalal jõuavad Pink Floydi ja Queeni igihaljad hitid Nordea kontserdimaja lavale. Kolmapäeval, 21. oktoobril esineb Inglismaalt pärit ansambel Brit Floyd, kelle live-esinemist peetakse tänapäeval maailma parimaks Pink Floydi pühenduskontserdiks. Reedel, 23. oktoobril astub üles aga Inglise austusbänd Killer Queen, kelle solist on kadunud Freddy Mercuryga äravahetamiseni sarnane. Ära jäta juhust kasutamata: mõõdukas koguses on nostalgitsemine aeg-ajalt lubatud!

RAAMAT

Oktoober on vaimse tervise kuu. Kas tahad leida inspiratsiooni, mis juhiks elus edasi? Richard Alan Krieger on koondanud raamatusse «Tsivilisatsiooni tarkused» umbes neli tuhat tarka ja mõtlemapanevat, teemade kaupa järjestatud mõttetera, mida inimkonna ajalugu on meile kinkinud iga raske hetke ja saavutuse kohta. Miks siis murda pead ühe või teise küsimuse üle, mille keegi teine on juba ammu lahendanud...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles