Liisi Eesmaa soovitab: millised rõivad muudavad mehe stiilseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Volkmann

Sel sügisel on Rocca al Mare Kaubanduskeskus inspireerinud paljusid mehi ahvatlevate kollektsioonidega, mis läksid veebilehel Osta.ee oksjonile 10-eurosendise alghinnaga. Tuntud moekunstniku Liisi Eesmaa kokku pandud komplektid pakuvad meestele erinevaid stiile ja vihjeid, kuidas hea välja näha. Millised on need rõivaesemed, mis Liisi arvates mehe stiilseks muudavad?

«Mehe muudab stiilseks eelkõige isikupära, enesekindlus ning ellusuhtumine, kuid kindlasti aitavad kaasa oskuslikult valitud riided. Selle sügise märksõnadeks on erinevate põnevate materjalide, julgete mustrite ja värvide kokku sobitamine. Julge aktsendina mõjuvad omavahel värvid nagu sinep, tumesinine, sügav ploomililla ja punane ning roheline,» jagas Liisi Eesmaa kasulikke nõuandeid.

Toomas Volkmann
Toomas Volkmann Foto: Rocca al Mare

«Soovitan investeerida kvaliteetsetesse nahkkingadesse. Kindlad hitid on pruuni värvi Oxford ja Wingtip tüüpi kingad. Need lisavad garderoobi mõnusalt šikki ja boheemlaslikku elegantsi ning sobivad paljude komplektide juurde, välja arvatud must ülikond,» jätkas Eesmaa. Samuti julgustas ta mitte pelgama sportlikku stiili, mis ka sel hooajal võidukäiku jätkab. «Moekad botased ja tennised ei ole kuhugi kadunud ning sobivad imehästi casual pükste või teksariietega kandmiseks,» arvas Eesmaa.

Toomas Volkmann
Toomas Volkmann Foto: Rocca al Mare

Ka pintsaku puhul rõhus moekunstnik kvaliteedile ja materjalile ning mainis lihtsat nippi: kanna musta asemel halli või tumesinist ülikonda, mis ei mõju nii formaalselt kui must. «Väga tipp-topp kombinatsioon on kõrge kaelusega kampsun ning villane kehasse töödeldud ruuduline pintsak. Tulemuseks on hea soe olemine ja põnevam versioon kui pintsak klassikalise triiksärgiga,» soovitas mitmeid ja mitmeid mehi stiilseks riietanud stilist.

Toomas Volkmann
Toomas Volkmann Foto: Rocca al Mare

Liisi Eesmaa ärgitas tähelepanu pöörama põnevatele detailidele ja aksessuaaridele, millel on võime iga mehe isikupära välja tuua. «Rinnarätikud ja kõikvõimalike põnevate mustritega kikilipsud lisavad alati vürtsi ning teevad üldmulje funky’maks,» ütles ta. «Kui aga mees tahab olla ekstra silmapaistev, siis soovitan pidulikumal puhul kinnitada oma pintsaku revääri külge mõne eesti disaineri prossi.»

«Mehe kapis võiks olla üks hea lõikega valge triiksärk ja kenasti jalas istuvad tumesinised teksad, film noir’ilikult mõjuv trentškot ning villane mantel,» võttis Eesmaa kokku n-ö põhitõed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles