Kuus halba harjumust, mis häirivad kolleege

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolleegide tööd segab näiteks arvutiklahvide jõuga toksimine.
Kolleegide tööd segab näiteks arvutiklahvide jõuga toksimine. Foto: SCANPIX

Psühholoogid ja sotsioloogid on kokku pannud loendi kontoriinimeste kõige häirivamatest harjumustest ja käitumistavadest, mis kolleegide tööd segavad.

Geniusbeauty.com tõi välja kuus kõige ärritavamat kommet.

Sõrmedega laual trummeldamine

Osa inimestel on mõtlemise ajal komme sõrmedega laual või mingil muul pinnal trummeldada. See võib neil aidata keskenduda, kuid segab kolleegide tööd.

Telefonis karjumine

Mõningatel töötajatel on harjumus telefoniga rääkides häält tõsta. Sellise kombe korduval esinemisel ei pruugi kõned enam lõpuni kesta.

Liiga palju lõhnaõli

Terve päev tugeva parfüümi lõhna sees viibimisega ei suuda kõik inimesed toime tulla.

Arvutiklahvide toksimine

Kontori peale leidub vähemalt üks inimene, kes lööb arvuti klaviatuuriklahve jõuga. Kontoritöötajate jaoks on see üks kõige tüütavamaid tegevusi.

Toidulõhn kontoris

Võib küll üllatavana tulla, kuid mitte kõigile ei meeldi juustu, supi, krõpsude või võileibade lõhn töölaual. Asjata ei keela paljud juhatajad töökohale söögi toomise.

Mobiilihelin

Mobiilist kostuv lemmikheli ei häiri küll telefoni omanikku, kuid pidev muusika võib teiste jaoks tõeliselt närvesöövaks muutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles