Sügisene parfüümiparaad

Kristina Herodes
, Moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisene Parfüümiparaad 2015 lõhnad
Sügisene Parfüümiparaad 2015 lõhnad Foto: PantherMedia

Millest on inspireeritud tänapäeva põnevaimad parfüümid? Moemajade glamuurist, trendipaleti kirglikest toonidest ja kaasaja tulistest rütmidest. Millegi jaheda ja talveunisega sügise aroomid meid küll ei tüüta!

MOEMAAILMA MAAGIA

Alaïa Paris EDP 50 ml 85.-

Maailmakuulsa moelooja Azzedine Alaïa esimene signatuurparfüüm teeb täpselt sama, mida tema võrratud kleidid – toob igas naises esile jumalanna. Aroom on modernne, naiselik ja täiesti isepäine, rabades esmalt jalust jäise vodka tipunoodiga. Majesteetlikule lillesüdamele annab sumeda põhja seemisnahk. Üllatav, vastandlik ja julgelt vallutav parfüüm.

Foto: Ilufirmad

Paco Rabanne Olympéa 30 ml EDP 56.-

Paco Rabanne moetempli uus jumalanna – kaasaja veetlev kaunitar, kellele keegi ega miski ei suuda vastu panna. Seiklus soolase vanilliakordi sensuaalsuse ja lillenootide värskuse vahelisel ristteel. Roheline mandariin äratab meeled, ingverliilia ja jasmiini lille- ja veelised essentsid aga annavad energialaengu. Vanill, sandlipuu ja hall merevaik muudavad aroomi võimukalt veetlevaks. Parfüüm on värskelt idamaine, julgelt ahvatlev ja absoluutselt naturaalne.

Foto: Ilufirmad

Sensai The Silk EDP 50 ml 126.-, EDT 50 ml 100.-

Sensai esimene, siidist inspireeritud sensuaalne parfüüm, mille loojaks on kuulus nina Marie Salamagne. Rafineeritud ja intiimne parfüüm taaselustab Jaapani iidsed lõhnatraditsioonid ja omandab igal nahal kordumatu varjundi. Hõrk, õhuline ja sädelev aroom, milles kannikeselehed ja valged õied saavad siidise pehmuse nahka paitavas ambra­akordis. Parfüüm on tundeküllasem ja meelelisem, tunned enam tonka uba, muskust ja bergamotti. Kuid ka esmalt pojengi ja piibelehe värskusega võluv tualettvesi muutub nahal sensuaalseks siidiseks kallistuseks.

Foto: Ilufirmad

TULIPUNANE KIRG

Elizabeth Arden Always Red EDT 75 ml 57.-

New Yorgi elustiilist inspireeritud aroom, mis soovitab tunda elust täiel rinnal rõõmu. Parfüüm on idamaine, nüüdisaegne ja lilleline – avaakordis lööb kõlama punase apelsini, ploomi ja granadilli kooslus. Kompositsiooni arenedes tajud jasmiini, freesia ja roosi kirglikke noote ning rikkaliku põhja loob ambra aroom.

Foto: Ilufirmad

Van Cleef & Apels Feerie Rubis EDP 50 ml 65.90

Rubiin on armastust ja kirge sümboliseeriv kalliskivi ja just sellest on inspireeritud ka võrgutav parfüüm. Esmalt äratavad isu vaarikas ja punasõstar, südames vallutavad meeled magnoolia, freesia, pojeng ja iiris. Parfüümi põhi on meeleline – muskus, sandel ja seeder

Foto: Ilufirmad

Eisenberg Rouge&Noir EDP 50 ml 75.-

Kirglik ja lummav aroom saatuslikule naisele. See lõhn on teile, kui vajate kontraste, värve ja põnevust, et tunda... ma olen elus. Kütkestava ja joovastava lõhnakokteili loovad mustsõstar, bergamot, ilang-ilang, jasmiin, roos, seeder, valge muskus, vanill ja tuberoos.

Armand Basi In Red Blooming bouquet EDT 30 ml 38.-

In Redi originaallõhna lillelisem version, kuid kindlasti pole see loodud müürilillekestele! Lilleline lõhnasüda jasmiinist, roosist ja maikellukestest saab juurde vee värskust ja seedripuu ning muskuse sumedust. Meeleline kompositsioon, mis kindlasti paneb päid pöörama.

Foto: Ilufirmad

LILLELISED UNISTUSED

Lanvin Eclat de Fleurs EDP 59.90

Õrn, helge ja rõõmuküllane parfüüm kui õitsva naiselikkuse bukett. Ülieduka

Eclat d`Arpege`i uus kütkestav õde, mis kannab oma kandja romantilisele aasale kaunis maakohas. Mahlased pirninoodid, värske bukett freesiast, roosist ja jasmiinist ning kõige baasiks delikaatne sandli-muskuse kokteil. Ja mis eriti köitev – üks lõhna nägudest on imekaunis eestlanna Alexandra Tikerpuu

Foto: Ilufirmad

Montblanc Lady Emblem EDP 50 ml 64.90

Intensiivne, lilleline ja ülinaiselik parfüüm helgele ja mitmekülgsele kaasaja kaunitarile. Ergas tsitrusenoot, joovastavalt roosiline-granaatõunane süda ja ambra, sandlipuu ja muskuse kristallidega põhi. Imekaunis pudelike on inspireeritud kuusnurksest teemandist, Montblanci naiselikkuse sümbolist.

Foto: AFP / Scanpix

Trussardi My Scent EDT 30 ml 46.90

Lummav ja nooruslik lillebukett, mis lõhnab nagu naiste romantilised unistused. Tuum on karge, lilleline ja muskusenootidega. Kompositsioon püsib värske ja pulbitsev nagu kaunis kevadpäev ning ümbritseb kandja sillerdava energiapilvega.

Foto: Ilufirmad

My Burberry EDT 50 ml 76.90

Värske interpretatsioon klassikalisest parfüümveest on suurejooneliselt lilleline justkui värske vihmasabinaga kastetud Londoni aed. Paljukiidetud lõhnalooja Francis Kurkdjiani loodud aroomis hellitavad meeli sidruni ja virsiku õied, pojeng ja freesia. Sensuaalsust lisavad Damaskuse roos ja muskuse põhjanoodid. Rõõmus, sundimatu ja väga isiklik lõhn.

Foto: Ilufirmad

KAASAJA KUUMAD RÜTMID

Kenzo Totem 30 ml 41.01

Kenzo kolm uue generatsiooni unisex-parfüümi on loodud kaasaja loovatele ja liikuvatele inimestele, kes on justkui vabamõtlejate hõim. Aroomidki on rabavalt modernsed, kuid neis aimub ka looduse ürgseid rütme. Uljas lõhn saabub kolmes versioonis, kõik need on ürgselt puiduse olemusega, kuid igaühel oma jõuline isikupära – Floral pakatab energiast, Citrus modernsest värskusest ja Fruity on eriti kütkestav-võrgutav.

Foto: Ilufirmad

CH Men Privé EDT 50 ml 66.-

Suitsune ja rikkalik, soojade ning vürtsikate alltoonidega parfüüm, mis võimendab mehe sarmi. Tajud viski ja naha luksuslikke noote, värsket greipi, kardemoni ja lavendlit. Soojuse annab aroomile aga tonka oa ja bensoe lõppakord. Ühtaegu ajatult maskuliinne, ent samas teravalt kaasaegne, tugeva karakteriga ja kirglik meestelõhn.

Foto: Ilufirmad

James Bond 007 Seven EDT 50 ml 32.-

Seiklusliku mehe tulise südamega uljas aroom, milles ühinevad kaasaja kiirus ja ürgmehelik jõulisus. Erksad tsitrused ja bergamott koos domineerivate vürtsidega – kaneel, safran ja valge pipar. Parfüümi karamelline ambra ja muskuse põhi, mida täiendavad seeder, mahagon ja nahk on aga lausa loodud südameid sulatama. Valikus ka intense-versioonina, mis oma šikist vennast veelgi vallutavam ja vägevam.

Foto: AFP / Scanpix

AVARUST MAADEAVASTAJALE

Terre d’Hermès Eau Très Fraîche EDT 75 ml 69.35

Värske, vitaalne meestelõhn, mille südames voolab vesi. Tugevust ja vabadust sümboliseeriv energia mehele, kes kappab läbi maailma «vabana kui tuul». Parfüümi iseloomustab aldehüüdide jäine värskus ning mõruapelsini vürtsikus, mida soojendavad puidu lõhnanoodid ja patšuli sensuaalsus. Parfümeer Jean-Claude Ellena meeldejääv ja maskuliinne teos.

Foto: Ilufirmad

Burberry Brit Splash 50 ml 57.90

Londoni pulbitsev energia, sillerdav vesi ning päikese soojus loovad ergutava, vaba ja värske meestelõhna. Esmalt tajud isuäratavat melonit ja rosmariini, südames voolavat vett. Pitseri vajutavad aroomile sammal, muskus ja vetiver.

Foto: Ilufirmad

TULD SÜDAMETEMURDJALE

Baldessarini Ultimate 50 ml 56.-

Just nii lõhnab kokteil otsusekindlusest ja jõulisest energiast! Parfüüm kui pürotehniline konstruktsioon: ahvatlev ja vallutav, mehelik ja soe. Metallikvärske Peruu roosa pipra puu, koos bergamoti ja nahanoodiga moodustavad võimsa terviku.

Foto: Ilufirmad

Sergio Tacchini Club Intense EDT 50 ml 26.90

Dünaamiline ja mänguline lõhn, sest karismaatiliste meeste elu ongi üks suur mäng karjäärimaailmas ja südamete rindel. Põneva kompositsiooni moodustavad sõnajala, merevaigu ja tsitruse nüansid. Aroomis sulavad kokku Itaalia suve soojad päevad ja sensuaalsed ööd. 

Foto: Ilufirmad

Kenzo Homme Night EDT 100 ml 84.03

Kenzo moemaja parfüüm toob mehes esile spontaanse võrgutaja. Magusvürtsika parfüümi tipus erutavad meeli kardemon, koriander ja greip, südames geraanium ja puju, põhjale lisavad jõudu ja veenvust tonka uba, vetiver ja Gaiaci puit.

Antonio Banderas King of Seduction Absolute EDT 100 ml 33.-

Ei lõhna ega näitleja nimi jäta palju mõistatamisruumi, mis laadi aroomiga on tegu – loomulikult on see tõhus relv vallutajast mehe arsenalis. Esmalt võrgutavalt värske, seejärel kargelt mereline ja viimasena tajud tammekoore, naha ja vetiveri jõudu.

Foto: Ilufirmad
Millegi jaheda ja talveunisega sügise aroomid meid küll ei tüüta!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles