Anna Jankelevitš: teadmiste poolest võiksin kas või homme treeneriks hakata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš
Anna Jankelevitš Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tõsielusarjast «Tantsi tagumik trimmi» tuntuks saanud Anna Jankelevitš on kehakaaluga vaeva näinud juba varasest east saati. Alates jaanuarist on ta taas usinamalt trennis käinud ja selle ajaga vabanenud 15 kilost.

«Ma olen teoorias tõeline toidu- ja trenniala spetsialist, aga üks sõna veab selle kiiva - olen laisk!» tunnistas ta Naistelehele. Tänu eratreener Pavel Makarovi utsitamisele on Anna nüüd jõusaalis tihe külaline ja soovib veel 30 kilo alla võtta. Alles siis julgeb ta öelda, kui palju alguses kaalus.

Kui viimasel ülekilod kadunud, plaanib naine ise eratreeneriks hakata. «Kuna mul on teoorias palju teadmisi, siis miks mitte minna pärast kuskile kursustele ja hakata ka ise sellega leiba teenima,» leiab Anna, et see oleks ideaalne töö - trenn ja töökoht üheskoos. «Oma teadmiste poolest võiksin kas või homme treeneriks hakata. Samas tean, et keegi ei tuleks praegu minu jutulegi ja mõtleks kohe, et kuidas ma saan hea treener olla, kui ma pole suutnud iseennastki kätte võtta. Seega ma selle plaaniga veel ootan, kuni kaal vastav on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles