Mida võivad teksased sinu kohta paljastada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teksased võivad sinu kohta nii mõndagi paljastada. Kas sul endal on ka aimu, mida nad teistele ütlevad?

1. Skinny'd teksased

Sul on alati palju tegemisi ja sa tuled kõigega kenasti toime. Skinny'd teksased pole enam kõige moodsamad, aga see pole sinu jaoks tähtis. Need on mugavad ja ajavad asja ära - see sulle meeldibki, kirjutab Cosmopolitan.com. 

AFF
AFF Foto: Steven Bergman/AFF/EMPICS Entertainment

2. Rebenenud teksased

Paarist kohast katki rebenenud teksased näitavad, et oma südames oled sa väga tundlik. Rebenenud teksaste austajad teavad hästi, et need püksid võivad olla väga õrnad. Teksased on nagu sina isegi: nende välimus võib olla karm, kuid nad on õrnad olevused.

3. Kõrge pihaosaga teksased

Sulle meeldib probleeme lahendada. Kui märkad probleemi, ründad seda pikalt mõtlemata. Ükski asi pole sinu jaoks liiga keeruline.

4. Kivipesuteksased

Sa elad minevikus ja naudid seda kogu südamest. 

5. Alt laienevad teksased

Sind ei huvita, mida teised su riietusest arvavad. Sa armastad oma alt laienevaid pükse ja keegi ei saa neid sinult ära võtta.

BuzzFoto
BuzzFoto Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.com

6. Lühikesed teksased

Sa oled seksikas ja tead seda ise väga hästi. Sinu keha on loodud selleks, et teised saaksid seda vaadata. Kui armastad kanda eriti lühikesi teksaseid, siis näitab see, et sa ei hooli üldse teiste arvamusest.

7. Värvilised teksased

Oled tugev ja iseseisev naine. Sa tead, et värvilised teksased pole enam kuigi trendikad, aga see on üks põhjus, miks nad sulle meeldivad. Oled leidnud midagi, mis sulle meeldib ja sa jääd endale kindlaks.

8. Toorteksast püksid

Sa oled valmis ohverdusi tooma selleks, et oma eesmärke täita. Toorteksa võib esialgu olla jalas väga ebamugav, kuna see on üsna jäik kangas, aga sa tead, et elus tulebki vahel ka kannatada.

9. Kaunistustega teksased

Kui sina ruumi sisened, on kõigi pilgud sinule naelutatud. Sa ei kanna ju säravaid ja sädelevaid pükse selleks, et tausta sulanduda.

BuzzFoto
BuzzFoto Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

10. Lapitud teksased

Sa oled sentimentaalne inimene. Pole vahet, kas soetasid teksased lapitult või õmblesid mõned lapid ise pükste külge - need püksid meenutavad sulle varasemaid ja ehk ka lihtsamaid aegu. Nendele aegadele mõtlemine muudab sind veidi nostalgiliseks.

11. Lühike teksaseelik

Sa oled naiselik, aga sa ei ürita seda iga hinna eest kogu aeg rõhutada.

12. Pikk teksaseelik

Sa oled veidi vanamoodne ja hindad asju, mis on jäänud minevikku.

13. Teksast tunked

Sa oled lausa naeruväärselt moekas. Sõna «hipster» on sinu kohta vähe öeldud. Ilmselt lõpetasid mõne kunstikooli ja töötasid pärast kooli aasta vabatahtlikuna mõnes mahepõllumajanduslikus farmis. 

14. Teksariidest püksseelik

Sa oled väga moeteadlik. Püksseelik võib näha veidi veider välja, aga sellepärast see sulle meeldibki. Mood on sinu jaoks alati värske ja lõbus.

Doug Peters
Doug Peters Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

15. Mustad teksased

Sa oled väga praktiline. Sinu teksased peavad olema mugavad ja mitmekülgsed. Pealegi teeb must värv ju saledamaks.

16. Mustriga teksased

Sa oled julge naine. Igaüks ei suudaks iga päev välja kanda mustriga ehitud teksaseid.

17. Valged teksased

Sa tead igas olukorras, et sinu käes on kontroll. Tead väga hästi ka seda, et üks ketšupiplekk võib kogu su riietuse rikkuda, aga sa ei muretse, sest oled veendunud, et sinuga seda ei juhtuks. Miski ei hirmuta sind.

18. Boyfriend-stiilis teksased

Sa oled alati ruumi kõige lahedam neiu. Sinust õhkub enesekindlust samamoodi nagu päikesest kuumust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles