Edukas modell teenib suuri summasid, kuid tema nägu on paljudele tundmatu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele Uddo.
Adele Uddo. Foto: /Caters News Agency

Adele Uddo on liiga lühike, et temast võiks saada moelavasid vallutav modell. Selle asemel on naine aga maailma kõige edukam «kehaosade modell». Uddo huuli, käsi ja jalgu on nimelt kasutatud paljude tuntud brändide reklaamides ja naine teenib päevas umbes 5000 dollarit (4495 eurot).

Caters.
Caters. Foto: /Caters News Agency

Californiast pärit Uddo on töötanud reklaamikampaaniates muuseas koos Katy Perry, Reese Witherspooni, Eva Mendese ja Penelope Cruziga, kirjutab Daily Mail.

170 sentimeetri pikkune Uddo on liiga lühike, et kõndida moelavadel, kuid järgides oma vanaema nõuannet, on naisest saanud edukas «kehaosade modell». Tema esimene tööots oli küünelakifirmale OPI tehtud reklaam, kus kasutati naise käsi. Alates sellest reklaamist on Uddot kasutatud paljudes erinevates reklaamides ja hiljuti valis Christian Louboutin naise isiklikult välja, et viimane reklaamiks Louboutini küünelakke.

Hoolimata oma edust, on Uddo nägu enamikule tundmatu ja paljud üldse ei mõista, millega naine elatist teenib. «Inimesed ei saa aru, kui ma ütlen, et olen kehaosade modell,» sõnas naine, kes on reklaamikampaaniate tegemise ajal puutunud kokku paljude tuntud staaridega. «Kuulsused on alati väga sõbralikud, aga ma ise muutun vahel nende seltskonnas häbelikuks,» rääkis Uddo oma kogemustest. «Mu põlved läksid nõrgaks ja ma punastasin pidevalt, kui pidin reklaami tegema koos Colin Farrelliga.»

Adele Uddo käsi koos näitleja Patrick Dempseyga (Caters).
Adele Uddo käsi koos näitleja Patrick Dempseyga (Caters). Foto: /Caters News Agency

Kuigi naise töö tundub olevat glamuurne, tunnistas ta, et vahel võib see füüsiliselt raske olla. Näiteks kui tema käsi soovitakse kasutada mõne näitleja taustal, peab tema tavaliselt pikka aega kükitama staari taga või olema muus veidras asendis, et ta käed jääksid kenasti fotole. Ent naise sõnul ei kahetse ta midagi, kui ta näeb oma käsi või jalgu suurel reklaamtahvlil mõne suurlinna kesklinnas. 

Caters.
Caters. Foto: /Caters News Agency

Kuna Adele Uddo teenib elatist oma käte ja jalgade abil, peab ta nende eest ka väga hästi hoolt kandma. Naise sõnul niisutab ta käsi spetsiaalse kreemiga umbes kümme korda päevas ja seetõttu on ta lausa loonud isikliku nahahooldustoodete sarja. Lisaks kreemitamisele usub naine ka seda, et tuleb tervislikult toituda, kuna siis on ka välimus kaunis. 

«Ilmselgelt ei päästa ma oma tööga ema Teresa kombel maailma, aga olen õppinud tegema oma tööd hästi. Mõistan nüüd, et ka kõige väiksemad asjad võivad ellu viia suuri muutusi,» sõnas Uddo.

Vaata videost, millistes reklaamides on Adele Uddo üles astunud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles