Galerii: Emme ja Mina moeüritusel sai näha Iris Janvier ja Mimi Disaini kollektsioone

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iris Janvier ja Mimi Disain võtsid kleidikandmise ja lastekaitse päeva puhul külalisi vastu. Üritus kulmineerus moeetendusega, kus Karin Rask, Katrin Pihela, Adele Rüütel, Maria Roosare, Katrin Susi, Hilje Savolainen ja teised imeilusad ja edukad emad esitlesid Iris Janvier uue kollektsiooni ja nende lapsed Mimi Disaini riideid.

Iris Janvier on kodumaine moemaja, kus igas disainitud esemes põimuvad modernsus, funktsionaalsus ning suure hoolega läbi mõeldud detailid. Brändi filosoofiaks on luua stiilseid naisteriideid taskukohaste hindadega, mis oleksid ühtaegu klassikalised ja uuenduslikud. Vastandite omavahelise sümbioosi loomiseks sulatatakse traditsioonilised rõivaelemendid meisterlikult kokku uute tehnoloogiate ja luksuslike kangastega.

Uues suvekollektsioonis sai näha palju naiselikke jooni ja motiive, kergeid, lendlevaid kangaid, peent pitsi, luksusliku siidi, lillemustreid ja muid põnevaid elemente, mis panevad naiste südamed kiiremini tuksuma.

Eestimaise lasteriiete brändi Mimi rõivaid iseloomustab ootamatu mekiga materjali-, lõigete ja värvikasutus. Mimi loob täiskasvanute moetrendidest inspireeritud rõivadisainilahedusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles