Head joogid, mis aitavad rasva põletada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smuuti.
Smuuti. Foto: SCANPIX

Regulaarne treening ja teatud ainevahetust kiirendavad toidud aitavad keharasvu paremini põletada. Kui sa ei soovi süüa täisteratoite, võid proovida mõnda mõnusat jooki, mis aitavad sama tõhusalt vöökohta kitsamaks muuta.

Enne, kui asud jooke valmistama, võta teadmiseks, et need joogid annavad kõige paremaid tulemusi siis, kui tarbid neid koos kergete ja tervislike toitudega ning teed ka trenni, mis aitaks lisakilodest vabaneda, kirjutab healthmeup.com.

  • Kurgi- ja ingverijook

Sega kannus kokku üks kooritud ja riivitud värske kurk, ühe keskmise suurusega sidruni mahl, peotäis piparmündilehti, üks supilusikas riivitud ingverit ja jäta segu ööseks seisma. Hommikul lisa segule 8 klaasi vett. Vala jook pudelisse ja rüüpa seda päeva jooksul.

  • Roheline tee

Joo päeva jooksul 3-5 tassi rohelist teed, kuna see aitab põletada 35-45 protsenti su keharasvast. Roheline tee sisaldab kofeiini, mis parandab ainevahetust ja viib kehast üleliigse vedeliku välja.

  • Spinatismuuti

Pane mahlapressi peotäis hakitud spinatilehti, klaasitäis ananassimahla, supilusikas sidrunimahla ja riivitud ingver. Vala klaasi ja serveeri jahedalt. Sel kaalulangetust soodustaval joogil on imelised organismi puhastavad omadused.

  • Sidruni- ja ingverijook

See jook aitab hästi puhastada seedeelundkonda. Võta klaasitäis leiget vett ja lisa sellele supilusikatäis mett, supilusikatäis riivitud ingverit ja sama kogus riivitud sidrunit. Joo seda jooki igal hommikul enne päeva alustamist, et väljutada kehast mürkaineid.

  • Õunaäädikajook

Võta suur klaasitäis külma vett ja lisa sellele kaks supilusikat õunaäädikat, ühe keskmise suurusega sidruni mahl, veidike kaneeli ja mett. Joo seda igal hommikul, kuna see jook aitab hästi lisakilodest vabaneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles